Hoe kun je verliefdheid negeren?

Hoi mensen,

Deze vraag van mij hoort nog wat extra uitleg bij. Het verhaal is als volgt. Ik ben verliefd geworden op een collega van mij, maar ik weet vrijwel zeker dat dit gevoel niet wederzijds is, helaas. Ik wil haar dus graag uit mijn hoofd zetten, maar dat gaat erg lastig kan ik je vertellen, als je gemiddeld 30 uur per week recht tegenover haar zit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is NIET te doen. Misschien moet je eerlijk zijn tegen haar? Onbewust kan ze natuurlijk wel met je aan het flirten zijn. Of misschien zelf bewust zonder er iets mee te willen. Dna kan ze haar gedrag ook bewust zijn van jouw gevoelens.

negeren is zeker niet de beste optie om er vanaf te komen. mij lijkt het het beste om het op te biechten, wie weet voelt ze tich wat voor jou en als je die kans niet waagt dan kom je er ook nooit achter en mis je misschien de kans van je leven. wanneer je zeker weet dat zij niets van je wil is het ook wat gemakkelijker om van je af te zetten. in beide gevallen dus met haar gaan praten. spreek iets af om wat te drinken na werktijd, das altijd prettiger praten als op het werk.

Het kost tijd, maar 't komt wel!

Waarom zal je het moeten negeren als er geen muur tussen zit. Ik zou het eens proberen om er iets moois van te maken. Vraag haar eens uit, zodat ze je je echte ík' kan lere kennen. suc6

het verlieft heid ken je niet nergeren maar wel de gevoel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100