Wat is de beste manier om als vrouw een man te veroveren?

En dan bedoel ik echt het hart van de man. Niet voor een gezellig nachtje.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is zinloos om iemand te veroveren. Het moet wederzijds klikken, pas dan heeft het kans op echt succes. Het gaat er dus om dat je iemand vindt die helemaal bij je past, waarmee je kunt lachen. Waarmee je voldoende ruzie kunt maken zonder dat het stuk gaat. Waar je trots op bent, en die trots op jou is. Waarmee je kunt vrijen op de manier dat je elkaar elke keer weer opnieuw verrast. zoiets...

met goede en keiharde sex

Hem het gevoel geven dat hij speciaal is. Leuk lachje hier en daar, bij hem in de buurt gaan zitten op school, of op het werk,in de disko ,interesse tonen in de muziek die hij luistert of de kleding die hij draagt.. Maar het belangrijkste is dat als jij hem leuk vindt, je dat meestal vanzelf uitstraalt .

De liefde van de man gaat toch door de maag? Doe daar je voordeel mee.

Oefen onderstaande zin goed in en gebruik hem minstens eens per week: "Schatje, als jij graag een biertje gaat drinken met je vrienden, dan vind ik dat prima" PS: voor extra punten: "En als je wil zal ik je brengen en weer komen halen"

Luister naar z'n verhaal.

Verhef je geliefde tot de allerliefste, tot de allermooiste en zij/hij kan jou niet weerstaan.

Dicht bij hem gaan staan en heel oprecht en onzeker ZEGGEN dat je hem leuk vind. Iedere man zal ervoor zwichten. Tenzij hij bezet is.

Jezelf zijn!

hem het gevoel te geven jouw te veroveren over and over again

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100