Hoe kan je het hart van een meisje veroveren?

Ik heb net een mailtje gekregen van het meisje waar ik verliefd op ben, ze vind me aardig maar vind met niet leuk.

Ik ken haar pas vier weken dus het kan nog komen, maar hoe kan ik ervoor zorgen dat ze ook verliefd op mij wordt of in ieder geval geïnteresseerd word.

PS: Sorry voor deze vraag, ik wil jullie er eigenlijk niet mee lastig vallen, maar het moest gewoon

Weet jij het antwoord?

/2500

Wees attent, geef hier en daar een complimentje, zonder dat het slijmerig wordt, en toon interresse in haar hobby’s en bezigheden. En stel je af en toe kwetsbaar op. Meisjes houden er niet van als je heel stoer en patserig gaat doen.

Wees vooral jezelf. Als een meisje jou niet leuk vindt om wie je bent heeft het ook geen zin om je anders te gedragen om haar hart te kunnen veroveren. Uiteindelijk zou een relatie dan toch geen stand houden. En misschien vindt ze je wel leuk als ze je beter en langer leert kennen.

wees gewoon lief geef haar wat complimentjes toon intresse in haar en zorg dat je er voor haar bent als er wat is suc6

Volg de adviezen van deze wijze mensen boven mij en geef het vooral tijd. Doe het rustig aan. Ga niet overhaasten. Liefde is iets dat je niet met tijd moet forceren. ;) Succes!

Bij sommige vrouwen helpt het als je miljoenair bent

Probeer achter haar interesses of liefhebberijen te komen. Via haar hyves of twitter ( als ze je uitnodigd) kom je al een boel te weten. Als je met haar mailt zou je er eens naar kunnen vragen. Misschien weet je het ook al, dat weet ik dus niet. Als je eenmaal weet wat haar hobby is of wat haar interesseert, kun je je er eens in verdiepen. Er is niets zo leuk als gezamelijk met iets bezig te zijn, waar je alletwee interesse voor hebt en waar je je gezamelijk mee bezig houdt. Zo leert ze je van een heel andere kant kennen, want een eerste indruk kan zo veranderen. Meisjes hebben er een hekel aan als je jezelf op de voorgrond plaatst en alleen over jouw interesses praat. Misschien doe je dit onbewust en vindt ze je daarom niet leuk maar wel aardig. Laat zien dat je interesse voor haar hebt, luister, vraag en deel haar interesses. Toon vooral respect voor haar mening en ga erin mee zover je die ook deelt, anders wel respecteren dat ze een andere mening dan de jouwe heeft. Als ze je al als een soort maatje gaat zien, heb je al veel gewonnen. Ga haar in elk geval niet pushen of stalken want dan krijgt ze een hekel aan je! Neem de tijd, proberen te flirten/versieren is zooo leuk! Zie het als een uitdaging, het lukt wel of het lukt niet, maar geef niet te snel op. Je voelt vanzelf aan wanneer het verloren tijd en moeite is.

Toon intresse in haar, wees aardig, vraag haar vaak mee uit. Breng zo veel mogelijk tijd met haar door, zodat ze je ook beter leert kennen. SuC6

Ze vindt me aardig maar vind me niet leuk... Dat schrijft ze aan jou... Wel...dat is wel heel eerlijk van dat meisje. Wees blij dat ze daar eerlijk over is...zodat jij weet, waar je aan toe bent. Ik denk dat je gewoon aardig moet blijven tegen haar...en dat jullie gewoon vrienden kunnen blijven. Je kunt niemand dwingen...om verliefd op jou te worden. Net zoals niemand...jou kan dwingen..om verliefd te worden op een meisje, die je wel aardig vind maar niet leuk genoeg om verkering mee te willen. Je hebt het haar duidelijk gemaakt...wat jij voor haar voelt...en ze gaf jou dit antwoord. Zou ze daar om liegen? Ik denk het niet. En het kan nog komen....dat zeg en denk jij. Dat heeft zij niet tegen je gezegd, toch? Misschien kun je haar een brief schrijven, waarin je nog 1 keer verteld wat je voor haar voelt. Krijg je dan weer hetzelfde antwoord...dan houdt het gewoon op. En dan zal je erover op moeten houden...anders kan het jou ook nog de vriendschap met haar kosten. Als ze het benauwd van je krijgt...zal ze uiteindelijk jou helemaal niet meer willen zien... Dus..rustig aan...ja=leuk...nee=jammer..maar kan gebeuren. Iedereen is vrij om te kiezen met wie... Sterkte en succes.

Vrouwen houden van mannen met gevoel voor humor EN een gezonde dosis zelfspot. Iemand die zo sterk in de schoenen staat dat hij af en toe de gek steekt over zijn eigen zwakheden, laat zelfvertrouwen en relativeringsvermogen zien. Zo'n man stelt zich en kwetsbaar op zonder Calimero-gedrag en is in staat om dingen van anderen (ic.zijn toekomstige vriendin) aan te nemen. Van onveranderbare mannen zijn er immers al genoeg. Voor de rest sluit ik mij aan bij de goede raad van mijn gewaardeerde GV. collega's. Veel succes.

Je zou haar kleine presentjes kunnen geven, en haar zeggen dat je er volledig voor haar wilt zijn. Wil ze dan nog niet, laat haar dan met rust.

Spreek met haar af en ga wat leuks doen zodat ze je leert kennen.

Misschien kan je het beter laten bij aardig vinden ... en ga je misschien een leuke vriendschap tegemoet...en als ze iets voor je gaat voelen komt dat vanzelf wel...ik denk niet dat je dat moet forceren. Je kan misschien eerlijk zeggen dat je voor haar voelt..maar ik zou het eerst maar eens op vriendschap laten en dan kan je alsnog kijken hoe of wat...maar forceren kan je liefde niet ...

Bronnen:
eigen mening

als ze je niet leuk vind kun je niks doen he... ma probeer vooral je zelf zijn, haar niet lastig vallen enz..

In herhaling op vorige antwoorden: Wees attent en wees er voor haar, zonder dat je opdringerig wordt. Laat merken dat ze altijd op je terug kan vallen en dat je een goed vriendje zou kunnen zijn, zonder dat je dat nu al probeert te zijn. Klinkt ingewikkeld, maar het werkt. En voor de rest, als ze echt niet wil dan is er niets aan te doen en moet je het misschien toch bij een gewone vriendschap houden... Succes!

Via de woordkunsten natuurlijk.Daar ben je toch een kei in.Schrijf eens een verhaal en draag het aan haar op. Succes.

Als ze je wèl aardig, maar niet leuk vindt..zie ik het niet bepaald zonnig voor je in. In jouw plaats zou ik een gedicht voor haar schrijven en haar hart op die wijze proberen te veroveren. Gaat ze daar dan niet op in, laat haar dan voorlopig met rust. Wellicht is zij momenteel wel verliefd op een andere jongen. In dàt geval richt zij heel haar gevoel op die andere jongen. en is ze 'blind' voor elk ander Wacht gewoon rustig tot een wat later tijdstip je kans af en onderneem dan alsnog een uiterste poging. Groetjes, Ton

Wees alsjeblieft jezelf, ga niet toneelspelen opdat ze je misschien wel leuker gaat vinden. Stel je voor dat je op die basis een relatie met haar krijgt dan moet je constant uitkijken wat je doet en zegt. Ga niet overdreven je best doen, blijf gewoon je aardige zelf, misschien ziet ze later wel in dat je toch de moeite waard bent. Je kent haar immers pas 4 weken. Succes

Liefde kun je niet afdwingen, hoe graag je dat ook zal willen. Meestal als een meisje je verteld dat ze je wel aardig vind maar je niet leuk vind is dat al reden genoeg om te weten dat er geen relatie uit zal komen. Verliefdheid is niet iets wat altijd nog kan komen, meestal weet je wel vanaf het begin af aan of je ooit verliefd op iemand kan worden of niet. Dit heeft te maken met aantrekkingskracht, uiterlijk en hoe iemand zich gedraagd. Ik kan een heel ander antwoord geven, en je allerlei tips gaan geven maar ik denk dat het weinig zin heeft. Probeer haar te vergeten en verder te gaan met je leven. Er komt vast wel iemand die je net zo leuk vind als jij haar!

dat je daar mee zit geeft aan dat je een leuke/lieve jongen bent. geloof mij maar, als zij dat niet waardeert, zijn er alsnog heel veel andere leuke meisjes die het wel waarderen.. ik weet niet hoe oud je bent, maar als ze zegt dat ze je aardig vind, maar niet leuk, kijk dan eens verder dan je neus lang is. kies een meisje uit die je waardeert.

Wees lief tegen haar, toon altijd intresse en begrip. Ga samen uit.

doe het op je eigen manier waar jij je het best bij voelt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100