Ik ben redelijk beschaamd met meisjes en weet dan niets te zeggen, omdat ik zo beschaamd ben, zeg ik dan soms groffe dingen, wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon jezelf blijven, niets anders en praat over dingen die jij en zijn leuk vindt!

Probeer jezelf te zijn, dat is het belangrijkste. Wanneer je je opgelaten of in jou geval beschaamd voelt bij mensen, kun je in de zenuwen inderdaad wat rare dingen zeggen, waar je meteen van denkt, "Wat zeg ik nou weer?". Probeer gewoon "normaal" te doen en jezelf te zijn, dan vinden de mensen je vaak het leukst. Ze hebben het snel genoeg door als je een soort van toneelstukje aan het opvoeren bent.

Eerst het idee van je afzetten dat je een vriendin MOET hebben. Laat het gewoon op je afkomen. Als het niet om een relatie gaat, gewoon een biertje drinken om wat losser te komen (maar ook niet meer dan één!).

Wees eerlijk tegen het meisje, zeg het tegen haar wanneer ze alleen is met je. Grote kans dat ze het waardeerd omdat je dan echt eerlijk bent en knoop nadien een gesprek aan. Let wel, probeer wel haar echt alleen aan te spreken. Anders heb je kans dat ze met z`n allen gaan giechelen en jij vervolgens er iets "grofs" uitflapt!

Zeg het gewoon een keer tegen een meisje in zo n een-een situatie waar je niets durft te zeggen: ik wil je iets vragen, vind je het erg, ik ben heel verlegen,..eigenlijk. Dat breekt het ijs. Zij is het dan waarschijnlijk ook, anders babbelde ze je wel de oren van het hoofd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100