als ik op een biseksueel persoon val, ben ik zelf dan nog gewoon hetero?

Ik heb iemand ontmoet en ik vond diegene wel een leuk persoon. Ook vond ik hem knap en ik was niet de enige dus ik dacht dat diegene wel geschikt was voor mij. Uiteindelijk blijkt dat diegene biseksueel is en daar heb geen problemen mee maar ik vind diegene erg leuk, maar ik weet niet of dat een speciale naam heeft.. Hoe herken je biseksuelen eigenlijk? En heeft dit een speciale naam?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik veronderstel dat jij een meisje bent, en de persoon waar je op verliefd bent een jongen is, die biseksueel is. Maar dit verandert niets aan jouw geaardheid. Al word je verliefd op een homo, zolang het een jongen is blijf jij gewoon hetero.

Hai ... als jij een man bent en je valt op een bisexuele man en geen vrouwen dan ben je homosexueel... ben je een vrouw en val je op een bi-man, dan ben je gewoon een hetero die op een bi-man valt ... Je herkent ze niet echt. Door goed op te letten misschien in uitgaansgelegenheden speciaal voor een bepaald geaard soort mensen misschien... je ziet ook niet altijd aan een lesbienne of homo dat hij of zij zo geaard is. een aantal homo;s is heel erg mannelijk en zo ook vrouwen die heel vrouwelijk zijn en waarachter je het niet zou zoeken... het komt toevallig ter sprake en als je brutaal bent als ho, le of bi zijnde heb je misschien eerder beet. Door er zelf vooruit te komen in een omgeving waar je iemand vermoed die het is... maar aan het uiterlijk op zich zie je het niet... Ik ken bijvoorbeeld mannen die zich heel vrouwelijk gedragen maar wel hetero zijn. Ik hoop dat ik hiermee je vraag voldoende beantwoord heb :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100