hoe leg ik contact met mijn leuke fysiotherapeut

Weet jij het antwoord?

/2500

Trek geen sexy ondergoed aan of zo! Zeg gewoon dat je hem of haar leuk vindt en vraag hem of haar uit.

Niet doen, neem een andere fysiotherapeut. Zorg dat je met met pas contact legt zonder zijn client te zijn. Je krijgt anders vreselijke toestanden.

Dat contact maken is helemaal niet moeilijk! Je bent daar toch regelmatig.. Alleen raad ik het je sterk af! Jij vind hem waarschijnlijk leuk omdat hij aan je lichaam zit op een voor jou prettige manier..maar vergeet niet dat het zijn werk is he!!

Het client contact beeindigen en als reden opgeven dat je graag met hem of haar uitwilt.Dan zit je niet met genante situaties als het niet lukt.

Als je haar bezoekt(ik neem aan,dat het een dame is) heb je toch al contact met haar! Wil je dat contact verder uitbouwen,dan zul het haar moeten vragen, je zou haar uit kunnen nodigen voor een bioscoopje o.i.d. Succes.

Een fysiotherapeut(e) wordt er zwaar op afgerekend, wanneer een persoonlijke relatie ontstaat, waardoor de objectiviteit en de integriteit van de situatie de therapie in de weg staat. Als je verliefd bent op de therapeut(e), is dat een belangrijke reden de professionele relatie te beeindigen. Je zult dan immers meer bezig zijn met je gevoelens dan met (het doel van) de therapie. Fysiotherapeuten worden ook heus wel eens verliefd op clienten, maar beschermen zichzelf door de deur van de behandelkamer niet op slot te draaien en als de gevoelens te sterk zijn, zal de therapeut(e) de therapie aan een collega overdragen of beeindigen. Na het afsluiten van de proffessionele relatie is er de vrijheid om een niet-professionele relatie aan te gaan als beiden dit wensen. Denk er wel om , dat het verliefd worden op therapeuten vaak gebeurt, de therapeut is vriendelijk , begripvol en helpt. Daardoor kan het beeld bij de client ontstaan, dat er sprake is van wederzijdse affectie, terwijl dat alleen gebaseerd is op de fantasie van de een en de vriendelijk-professionele houding van de ander. Weest er dus op voorbereid, dat er geen sprake van wederkerige gevoelens hoeft te zijn. Je bent dan een ervaring rijker en een goede therapeut armer......, na het uiten van je gevoelens is er immers geen weg terug naar een professionele relatie. Veel sterkte.

Ik zie dat je 25 bent, maar je vertoont bakvis gedrag. Stel je niet aan. Als die fysiotherapeut wat in je ziet, wat ik betwijfel (welke man houdt van bakvissen?) dan volgt een verder contact vanzelf en niet als gevolg van jouw gierende hormonen. Dit soort dingen moet je niet zo willen.

Door vriendelijk te wezen. Ik zou er verder niets mee doen met je gevoelens, hooguit van je verliefde gevoel genieten.

recht voor zijn raap vragen nee heb je ja kun je krijgen

Vraag hem gewoon mee uit, wie weet.

Niet doen! Je krijgt vrijwel zeker een 'nee'! De therapeut mag niks aangaan met zijn cliënten. Je kan het doen, nadat jij 'uit behandeld' bent en niet eerder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100