Morgen komt het vriendje van mijn zus bij ons.. ik heb hem nog nooit gezien maar wel met hem gebeld en hoi gezegt.. wat moet ik doen?

geef snel antwoord!!

alvast bedankt

Toegevoegd na 3 minuten:
sorry het is overmorgen!!...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zodra hij binnenkomt maak je een paar foto's en bij de koffie houdt je je notitieblok op je schoot. Af en toe aandachtig kijken, knikken en notities maken. Zeg dat je van de toelatingscommissie bent, en dit het finale rapport wordt. Zo ijs gebroken, nu kan iedereen weer normaal doen en zichzelf zijn... Veel plezier overmorgen!

Z'n hand schudden

Gewoon jezelf zijn.

Doe alsof het een normaal iemand is..

vrouwke, vooral blijven ademen. Blijf jezelf en geniet van een gezellige avond. Je bent oke zoals je bent. Jezelf anders voordoen houd je nooit de rest van je leven vol en wie weet is het wel de schoonbroer voor altijd. Ben geïnteresseerd in hem en blijf rustig. Veel plezier.

Gewoon doen zoals je je altijd gedraagd. Wat is een vriendje van je zus meer of minder dan andere visite die bij jou lang zal komen? Wees gewoon jezelf, dat is makkelijker voor je in de toekomst als het een echte relatie gaat worden.

Hij zal wel heel zenuwachtig zijn, dus gewoon jezelf zijn en aardig doen. Je kunt ze een drankje aanbieden, zo heb je zelf ook wat te doen.

je net zo gedragen als dat je dat tegen iedereen doet, hij is niks anders dan de rest van de wereld. Als hij wat vraagt, beleeft antwoord geven en als jij wat wil vragen, dat ook gewoon doen. Komt er gewoon eigenlijk op neer jezelf te zijn en je niet anders te gedragen dan dat je bent.

ik zal me netjus voor stelle huer maak je ma niet bang xx sander

Ik zou hem 3 zoenen geven.. Hij moet wel heel leuk zijn als je zus hem uitnodigd!

probeer gewoon normaal met hem om te gaan. als je niet weet wat je moet zeggen vraag je gewoon wat zijn hobby`s zijn of wat hij verder doet bv werk of school. en verder gewoon aardig doen je zult hem vast nog vaak tegenkomen als hij lang met je zus verkering heeft.

Niks anders dan jezelf zijn!

Of vind je hem soms ook leuk??

Ik neem aan dat hij voornamelijk voor je zus komt, dus hoezo wat moet je doen? Gewoon jezelf netjes voorstellen en door blijven leven zoals je altijd doet.

Je moet ervoor zorgen dat hij samen met jou zus kan zijn. Vergeet niet dat hij voor jou zus komt en niet voor jou.Groet hem en ga dan iets leuks doen in je kamer of bij je vriendinnen.

Je hoeft niets te doen! Weet je, je hoeft hem niet eens leuk te vinden. zolang je maar beseft, dat je zus hem wel leuk vind. leuk genoeg om zichzelf in zo'n kwetsbare positie te zetten als wat ze overmorgen van plan is te gaan doen.... dus haal je zelf even uit het verhaal, het gaat immers niet om jou! Het gaat om je zus! Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100