ziet hij me zitten?

Er zit een jongen bij mij op school En hij kijkt nog Best veel naar me :)
maar heeel soms ook starend Maar ook nog wel eens heel lief dat hij er bij lacht! er was ook een keer dat ik zat te praten, en toen staarde hij naar me en lachte hij te gelijkertijd , Maar goed ook best vaak oogcontact (A) Ik ken hem wel heb ze hyves en hij weet wel hoe ik heet ensow en we hadden ook eeen xtje gekrabbeld(L) && ik vroeg een x wat aan hem ofzo :P(hij zit niet bij me in de klas ofzo )
Maar ze vrienden (stuk ok 8 XD) die kijken ook nog wel eens?? en soms (zoals dinsdag) Schreeuwede hij kei hard door de kantine XD en ging ineens staan en shopte ze vriend ofzo?? maar ja! denken jullie dat hij me leuk vind???

sorry voor het lange bericht
iemand enig idee XD??

sorry dat ik het hier op doe maar nergens anders geven ze egt antwoord ofzo :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het lijkt erop dat hij je leuk vindt. Jongens en meisjes die verliefd zijn gaan staren en proberen oogcontact te maken. Sommige jongens willen door stoer gedrag ook indruk op een meisje maken. Maar om er zeker van te zijn, kun je het hem gewoon vragen hoor. Misschien via Hyves als je het niet rechtstreeks durft.

Ik weet bijna zeker dat hij je leuk vind. Als je hem ook leuk vind maak er dan een klein beetje werk van. Ik denk dat hij ook een beetje verlegen is. Succes

Ja ik denk dat hij je heel leuk vind XD

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100