Wat is de kans dat een oudere man op een meisje jonger dan 18 jaar valt? Hoe kom je erachter?

Ik ben verliefd op een oudere man, eind 30. Ik ben al bijna 16. Soms heb ik het gevoel dat hij flirt. Maar ik kan moeilijk vragen , wat hij van me vind. Misschien laat ik mezelf wel voor paal staan. (ik zie hem 3x per week, hij is mijn meester in vechtsporten) Dus als hij me afwijst, heb ik wel een probleem. Daarbij moet ik zeggen, dat hij op hyves met veel vrouwen/meisjes praat. Maar in de lessen alleen met mij enzo.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die kans is best redelijk, alleen meestal niet voor een langdurige relatie maar voor een tijdelijk pleziertje. Als jij dat wilt zijn is dat jouw keus. Hoe zit het als het afloopt, kun je dan nog fijn daar sporten? Doordat je een andere relatie met hem hebt leraar- leerling ontstaat een zeer complexe situatie, hij kan zelfs zijn baan verliezen als er iets mis gaat. Wil je dat??

Waarom zou je daar achter willen komen? Ik snap best dat de verliefdheid je in een moelijke positie dwingt maar dat je voor paal staat is nog wel het minst erge dat kan gebeuren. Houd wel rekening met het feit dat de relatie die jij voor ogen hebt niet echt een geaccepteerde is, niet van jou kant maar al helemaal niet vanaf zijn kant. Als oudere volwassene wordt hij geacht dit soort dingen niet te doen, en zeker niet met zijn leerlingen waardoor hij het vertrouwen van een hoop ouders beschaamd. Dus haal jezelf alsjeblieft niet dit soort dingen op de hals en geniet van je leven en vrijheid, je bent pas 16 he!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100