Is het schadelijk voor je relatie om in het begin problemen te krijgen?

Je krijgt na een jaar problemen, niet de relatie zelf is een probleem maar daar om heen gebeuren dingen waar van één van de twee het erg moeilijk heeft. Dit houdt wel een tijd aan.. Het kan schadelijk zijn als mensen niet echt bij elkaar passen maar wanneer dit wel zo is is het dan ook schadelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je in het begin al problemen hebt en je kan er samen goed mee omgaan. waardoor je eigenlijk meer naar elkaar toe groeit is het helemaal niet schadelijk je weet meteen wat je aan elkaar hebt. stel je hebt al 5 jaar een relatie en je hebt nog nooit problemen gehad en dan kom je er inneens achter dat de ander daar niet tegen kan ,en niet weet hoe die ermee om moet gaan. dan heb je een veel groter probleem

Als je goed bij elkaar past kunnen problemen de relatie ook versterken: Door de steun die de ene partner geeft aan de ander leer je dat je op elkaar kunt bouwen en vertrouwen. Hierdoor wordt de relatie dieper en sterker. Maar dat is alleen zo als het problemen zijn die niets met de relatie te doen hebben, en je de problemen niet wederzijds gaat projecteren (Elkaar er de schuld van gaat geven).

Nee, mag geen wezenlijk probleem zijn, omdat het uitgangspunt voor jullie is, respectievelijk zou moeten zijn: de relatie kan niet stuk gaan, wat er ook gebeurt. Dat laatste zal zich wel moeten bewijzen aan de hand van eventuele ernstige feiten, zoals vreemdgaan...

Problemen horen erbij in een relatie, en dat versterkt de relatie juist! In voor en tegenspoed is niet voor niets de bekendste relationele uitspraak!

Niet schadelijk maar eerder een voordeel. Je leert met elkaar deze nare dingen te verwerken. Hoe je elkaar kunt steunen. Het zal verdrietig zijn maar je kunt er samen wel ster=ker uitkomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100