Hoe win je iemand die niet op je verliefd is?

Hej,ik ben rube,ben elf,dus niet te serieus nemen a.u.b.
ik was verliefd op iemand en ben dat nog steeds
maar hij maakte het al na een dag uit
ik denk dat hij me wel leuk vind,
maar niet leuk-leuk,snap je?
ik snap niet waarom hij het uitmaakte
we hadden de hele dag niets tegen elkaar gezegd
ik kon dus niets verkeerd hebben gedaan
en toen ik ernaar vroeg zei hij dat hij meer op
sportieve meisjes hield?!

Weet jij het antwoord?

/2500

Doe niet te veel moeite, als hij je toch leuk-leuk blijkt te vinden, dan laat hij dat zelf wel weer merken. En anders komt er vast een andere hele leuke jongen op je pad.

Als je echt die ideaals partner wil moet je jezelf zijn. Laat hem lekker er zijn genoeg boys ik zeg altijd geen hand vol jongens maar een land vol jongens!!!!!!!

Probeer hem maar niet voor je te winnen, als hij je leuk vindt dan krijg je hem vanzelf wel. Als hij je niet leuk vindt dan is daar jammer maar helaas niets aan te doen. Ook dat hoort helaas bij de liefde. Dat je niet snapt waarom hij het uitmaakt en je dat niet leuk vindt dat begrijp ik heel goed. Sommige volwassen mannen kunnen dit ook niet uitleggen, maar sommige ook wel. Je ex-vriendje is nog heel jong en hij moet nog leren om het zo uit te maken dat het minder pijn doet. Troost jezelf met de gedachte dat je nog een heel leven voor je hebt waarin je een heleboel jongens en mannen zult tegenkomen die jou waard zijn. Twijfel vooral niet aan jezelf, je hebt niks verkeerd gedaan, je bent leuk genoeg zoals je bent.

niet, je kunt iemand niet afdwingen om verliefd te worden op je. daarnaast als jullie bij elkaar horen dan komt dat vanzelf wel.anders zijn jullie niet voor elkaar bestemd.

Diegene die dat kan moet nog geboren worden Rube.. dat zou toch wel mooi zijn als dat soms kon, maar beter dat het niet kan want de volgende vraag is of je dan wel echt gelukkig met zo iemand kan worden, want de verliefdheid gaat een keer over en wat is er dan nog over? Je kunt mensen nooit voor je winnen, dat kan een ander ook niet bij jou toch? iemand die verliefd is op jou en jij niet op hem kan hij toch niets aan veranderen? Je bent inderdaad pas 11 dus zal het ook niet echt te serieus nemen, maar vraag je eens af of JIJ het echt leuk vind om met iemand de hele dag samen te zijn zonder dat er iets gezegd wordt?? dat wil je toch ook niet? misschien was dat ook wel 1 van de redenen, als je elkaar niets te melden hebt dan passen jullie ook niet bij elkaar. Het zal voor hem ook wel even een moeilijk moment geweest zijn, om je niet te hoeven kwetsen, vandaar de stiltes, hij in gedachten hoe moet ik hier onder uit komen? toen je het hem vroeg kwam hij pas over de brug.. sportiever? misschien was dat het eerste waar hij aan dacht, neem het niet te letterlijk.. geniet nog maar lekker van je kinderjaren en ga leuke dingen doen met je vriendinnen.. die mannen zij toch echt voor later en dat komt echt goed!

Je bent pas 11, Je hebt nog heel veel voor je! Er zijn zoveel jongens op deze aardbol dat je er vanzelf wel eens 1 tegen komt die jou wel ziet zitten! En dat een jonge jou niet leuk vind, is nooit leuk om te horen! maar niet aan toe geven en gewoon leuke dingen doen met je vriendinnen!Dan is dat zo over.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100