Waarom valt de een op blank en de ander bijv. op zwart?

Misschien niet zo slim gesteld, de vraag, maar ik bedoel wat de rede is, dat de een op zwart, de ander op aziatisch of weer iemand anders op blank valt.

Heeft dat te maken met een bepaalde omgeving waar diegene is opgegroeid?

Juist verliefd worden op datgene wat hij/zij nooit gekend heeft?
Of iets anders?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Onze brein heeft allelei informatie verzameld over e.v.t. toekomstige partners. Ons karakter, onze genen, onze fantasie, ervaringen, wensen, dingen die we gezien hebben, gesprekken, ontmoetingen, de plaats waar we zijn opgegroeid, zelfs onze ouders, hebben er toe bijgedragen dat we ons een beeld hebben gevormd van onze toekomstige partner. Diegene die het dichts in de buurt komt, van die ideale partner, kunnen we op verlieft worden. Zelfs een andere huiskleur, hoeft dan geen probleem te zijn. Overal ter wereld kunnen we de juiste partner tegen komen waar we op verlieft kunnen worden, er is dus niet een de enige ware, maar duizenden die bij ons kunnen passen. Daar heeft de evolutie wel voor gezorgd.

Persoonlijke smaak. Net zoals de een van rood houdt en de ander van groen.

persoonlijke smaak die wordt beinvloed door ervaringen.

Ik ben zelf getrouwd met een buitenlandse vrouw ! Bij mij ging het zo : Voor het getrouwd zijn kwam ik alleen in contact met buitenlandse vrouwen . Het lijkt of je erdoor wordt aangetrokken . Ik was zelf niet echt op zoek naar een vrouw maar kwam er toch iederkeer met hun in contact . En toen naar jaren kwam ik in contact met mijn huidige vrouw .

Het is niet alleen de huidskleur maar ook de lichaamsbouw die hier een rol speelt v.b.Een aziaat is meestal tenger en klein,een neger groter en forser gebouwd en een latino middelgroot en middelgespierd gebouwd. Ook de ogen spelen hierbij een rol en dit is natuurlijk ook omgekeerd bij ons blanken

Dat is puur aantrekkingskracht of chemie tussen twee personen. Iemand kan vallen voor een persoon met bepaalde huidskleur of cultuur, en knapt af van iemand die dezelfde huidskleur en of cultuur heeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100