hoe kun je het beste een meisje versieren?

hoi degene die dit lest ik heb een vriendin ik vond haar leuk maar vind zij mij leuk dat weet ik niet :(
en nu vraag ik tips aan iedereen die dit lest help me plz?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Leuk! tips geven. Je zegt: Ik heb een vriendin, maar je weet niet of ze je leuk vindt? -Je zou haar kunnen verrassen met iets leuks, iets wat je zelf hebt gemaakt. - Je zou samen naar de bios kunnen. Of schaatsen, of lasergamen, of samen uitgaan. er zijn heel veel mogelijkheden. - Neem haar mee uit winkelen. Een hell voor jou, maar voor haar een grote +. Ze ziet zo, dat je best je eigen prioriteit aan de kant wil zetten -soms. (ooh the joy of shopping!) Er zijn veel leuke dingen die je kunt doen om de relatie wat 'leuker' te maken voor beide kanten. ----------------------------------------------------- Indien je bedoelt: Ik heb nog geen verkering maar ik zou haar graag versieren: Er zijn verschillende manieren om dat aan te pakken. - Je zou een vriend van je kunnen vragen om eens polshoogte te nemen en kijken in hoeverre ze jou ziet zitten. - Je zou zelf op haar kunnen afstappen en een praatje maken. Kijk of ze 't leuk vindt om met jou te praten. - Als het 'praten' gezellig is, kun je na een aantal keer voorstellen wat leuks te doen. - Je kunt voor d'r gaan staan en het uitgillen: IK VIND JE LEUK!... en hopen dat ze niet schrikt en zegt dat ze jou ook leuk vindt ;) - Mysterieus een roos neerleggen voor haar (waar ze dan ook maar is. Bijv: een kluisje, haar bureau, etc) Et cetera! Heel erg veel succes. En vooral: Plezier! ;)

Makkelijkste oplossing: Vraag haar gewoon letterlijk of ze jou leuk vind en of ze een keer wat met je wilt doen, wat drinken ofzo. Komt ontzettend stoer over als je het gewoon zo doet. En nee heb je, ja kun je krijgen. Oftewel, je hebt niets te verliezen. Wil je het niet zo , maar wat meer hard to get :-) wees dan extra lief voor haar en attent. Zeg lieve dingen tegen haar, complimentjes werken goed! Help haar met dingen. Wees gewoon jezelf en geef haar wat extra aandacht, misschien groeit er dan vanzelf wat tussen jullie. Succes!

Je vond haar leuk,of vind haar leuk? Gewoon de stoute schoenen aan trekken en er op af! Maar....niet kwaad worden als het niet wederzijds is he?

Met slingers!

Een vraag die veel mannen bezighoudt, maar al te vaak misleidende en nutteloze tips krijgen. Uiteindelijk komt het er altijd op neer dat niet hetgene wat je doet of zegt belangrijk is, maar de intentie en je mentaliteit. Je kunt nog zulke mooie dingen zeggen, maar als het gevoel erbij niet klopt werkt het niet. Vrouwen voelen dat onmiddellijk, hebben daar een antenne voor, ook al denk je dat je het nog zo verbergt.

1. Meisjes vinden het leuk om een mooie ring te krijgen met een diamantje er in!! En een mooi ketinkje vinden ze meestal ook romatisch!! 2. Je kan samen wat leuks gaan doen!! bevoorbeeld als je ouders weg zijn de kamer heel romantisch versieren met rozen en sierlijke dingen en een romantisch muziekje draaien een soort romantische picknick, een haar een romantisch brief geven waar op je haar uitnodigd. Je kan haar dan ook iets kleins geven. en je moet echt niet uit je mond stinken dat haten meisjes echt heel erg.!!! 3. Even 1 ding ga niet naar de bios dat is niet zo romantisch. Je kijkt dan meestal alleen naar het beeldscherm en praat niet met elkaar en kijkt niet naar elkaar dat vinden de meesten meisjes saai. Een romantische wandeling vinden ze meestal ook leuk, je moet dan op een mooi plek haar iets geven... (het cadeutje dus.!!!) Succes.!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100