hoe raak ik over mijn onzekerheid heen om op een vrouw af te stappen om haar te versieren. Ik voel dat vrouwen mij leuk vinden maar durf niet?

Op het cruciale moment durf ik niet op een vrouw af te stappen. zelfs ook vaak als ik zeker weet dat ze me leuk vindt en zelfs als ik bij haar in huis ben. De angst is te groot. zeker bij mooie vrouwen en bij vrouwen met personality. Ik ben een goed uitziende man die genoeg vrouwen aantrekt. Het lijkt echter dat mijn barometer die moet voelen wanneer toe te slaan hapert.

Weet jij het antwoord?

/2500

De een is veel extraverter dan de ander. Daar kun je wel iets aan doen. Als je regelmatig dingen doet die je eigenlijk wel eng vindt (parachutespringen?) neemt je zelfvertrouwen toe. Op alle terreinen. Wat misschien ook helpt: zeg heel duidelijk tegen jezelf "als ik het nu niet doe krijg ik daar straks spijt van".

Je zegt je voelt dat vrouwen je leuk vinden dan moet je zeker zijn van jezelf en gaan met die banaan!

mijn mening zegt me dat je neit zoveel ervaring hebt met vrouwen, je kan van alles doen om je onzekerheid te verhelpen. probeer het eens gewoon bij een vrouw die je al kent en probeer haar gewoon te versieren. misschien werkt dat beter. want als je dan met een vreemde vrouw gaat praten hoef je haar niet perse meteen te versieren misschien kan je ook gewoon beginnen met een gezellig gesprek je als je haar dan wat beter kent kan je beginnen met versieren. naar mate je dit dan meer gaat doen zal je zelfverzekerheid met vrouwen zeer toenemen. succes ermee;)

Ik zeg altijd: Het is beter om een blauwtje te lopen dan een groentje te blijven.

Vraag jezelf eerst af wat je nou precies niet durft.İn de stelling lijkt het alsof je je die vraag al stelt.Je bent al bij vrouwen in huis dus mss ligt het niet aan het maken van contact.Als je nog een stap verder wil gaan laat haar dat dan blijken door woorden en kijk hoe ze hierop reageert.En waag dan maar de sprong in het diepe,met nee heb je ,en ja kun je krijgen.

Bedoel je met versieren dat je doel een relatie is of gaat het puur om een one night stand ? In beide gevallen, uit angst en onzekerheid durf je niet. Dan ben je misschien bang om afgewezen te worden. Je kunt je afvragen waarom je daar vooral bij vrouwen met een sterke persoonlijkheid of een mooi uiterlijk last van hebt. Kijk je daar om een bepaalde reden extra tegenop? Val je speciaal op dat soort types en waarom? En hoe zit het met je eigen zelfbeeld. Vind je van jezelf dat jij er ook goed uitziet of vinden alleen anderen dat van jou? Probeer daar eens wat mee te doen. Probeer jezelf eens uit te dagen door een talent van jezelf te ontwikkelen of iets heel anders te gaan doen in je werk. Maak in je eentje een spannende reis waarbij je alleen een ticket koopt naar zomaar een bestemming en de rest is een avontuur. Je Leeft dan meer vauit impulsen en allerlei onverwachte omstndigheden , gaat minder ingewikkeld nadenken en leert onderweg heel veel over jezelf. Ook door de vele ontmoetingen onderweg. Verder vinden de meeste vrouwen samen praten en lachen en gezellige dingen doen leuk. Dat je attent bent en interesse in haar toont. Maar vooral ook dat je jezelf bent. Probeer ook eens om openlijk uit te komen voor je gevoelens van het moment . Zeg wat je zo lastig vindt aan het verder benaderen van haar. Dat kan juist heel goed werken. Heb je daar allemaal geen zin in, op Google zou je ook nog kunnen zoeken op : "hoe versier ik een vrouw". Er zijn boeken van, artikelen, forums. Bij ons in de stad geven ze er zelfs cursussen in. Onderstaande bron heb ik er even uitgelicht. Daar staat heel veel in. Het gaat je vast lukken.

Weet je, meestal vinden vrouwen het helemaal niet zo erg dat je wat onzeker bent hoor. En als een mooie of interessante vrouw interesse voor je heeft, wordt je daar dan niet wat zelfverzekerder van? Gewoon jezelf zijn, niet alle vrouwen zitten op een zelfverzekerde macho te wachten hoor;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100