Wat is leuk om te doen met de familie, als je vader 60 wordt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met z'n allen naar een kook workshop, en een maaltijd koken (onder deskundige leiding) en die daarna samen gezellig opeten. Succes verzekerd!

Ik weet niet wanneer je vader 60 wordt, maar als het in het voorjaar is en het is lekker weer is boerengolf erg leuk om te doen.

oude kameraden / vrienden opsporen en uitnodigen. Familie, vrienden, kennissen, collega's of oudcollega's vragen een A-4tje in te leveren met een leuke persoonlijke reactie en dat in een leuke map cadeau doen.

Als de vader een druk leven heeft, is het wellicht leuk om door een aantal gasten/familie op een ludieke manier een van die activiteiten na te bootsen (zolang totdat de 'weekkalender' afgewerkt is). Is de beste man eerder rustig, dan is het wellicht leuk wat actiefs te doen (als afwisseling zeg maar), parachutespringen of misschien eerder een balonvaart, maar daar hebben de gasten/familie zelf natuurlijk weinig aan.

Er is MAAR één ding dat werkelijk LEUK is: S A M E N Z I J N ... meer organiseren hoeft echt niet...

Je kunt een rondvaartboot in Amsterdam afhuren-voor een tocht door de Amsterdamse Grachten-en je kunt tijdens de rondvaart een geheel verzorgde lunch aan boord gebruiken-de lunch moet je wel aanvragen bij het reserveren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100