Hoe zoek ik het beste contact met een meisje die ik leuk vind?

er is een meisje wat ik erg leuk vind, ik heb alleen een probleem... Ik ken er nu bijna een maand, maar ik heb nog weinig met haar gepraat, ik heb misschien 5 minuten met haar gesproken. Evenlater heb ik haar toegevoegd op facebook en msn, maar ze is nooit online als ik online ben... Ik zou haar enorm graag beter willen leren kennen en dan zie ik wel of het eventueel wat wordt. Maar hoe kan ik het beste contact met haar zoeken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het belangrijkste is om niet te snel te willen gaan. Je verteld zelf dat je haar enkel vijf minuten heb gesproken. Het gevoel wat jij hebt is niet gezegd dat zij dit ook heeft. Het is van belang om eerst iets op te bouwen zonder dat er sprake is van een date. Dates zijn vaak erg spannend en kunnen soms een hoop verpesten. Doe het rustig aan. Plaats eens iets op haar 'prikbord' op facebook, reageer op berichten. Bouw dit langzaam op. Toon interesse in haar interesses, hier kun je vaak op een leuk manier op inspringen. Er zijn 1001 manier om dit aan te pakken. Het belangrijkste is vooral om niet te snel allerlei dingen te willen dit kan afschrikken en wees vooral jezelf! Heel veel succes! Wellicht wordt het wat!

tjaa dan zou ik proberen met haar te mailen en jou tel. nummer geven of vragen en dan zou je wat kunnen smsen of bellen. en dan toch gewoon eens iets gaan doen bijv. bios of een stukje wandelen ;)

Je kan met haar naar de film gaan bijvoorbeeld, maar ga dan wel met een groep. En ga dan naast haar zitten, het valt dan niet zo op, als je namelijk nog niet zoveel van haar weet is dit een goede kans om haar beter te leren kennen, en wees aardig en meegaand daar houden meisjes van. Veel succes Liefs lianne

stuur haar deze link : http://tinyurl.com/bvdooej

Je zou haar een kaartje kunnen sturen met een of andere uitnodiging/grappige tekst erop. Maar dat is natuurlijk alleen mogelijk als je haar adres weet. Er zijn leuke kaarten te koop met een grappig of uitnodigend opschrift zoals zal ik je bellen. Of zullen we samen een filmpje pakken etc. Of laat eens wat van je horen. Talloze kaarten die leuk en uitnodigend overkomen om te sturen. Gewoon doen ga ervoor.

In ieder geval voorzichtig. Als je opdringerig wordt, gaat het zeker fout. Meisjes willen dat niet. Kun je haar ook op een andere manier bereiken? Zie je haar weleens of kun je haar ergens heel toevallig treffen? Kom erachter waar ze uit gaat...

Je zou kunnen beginnen met aan dat meisje een bos bloemen, liefst rode rozen, anoniem te laten bezorgen. Op het kaartje erbij laat je schrijven: 'Van een jongen die smoorverliefd op jou is' Daarna wacht je en weekje en herhaal je de toezending van het boeket bloemen..maar Nu laat je op het kaartje zetten: Van een smoorverliefde jongen die graag eens een avondje met je uit wil gaan' En verder: Als je dat ook wilt..toon het mij dan door het dragen van een bepaalde jas, halsketting, broek of een bepaalde speld in je haar'..dan zoek ik je wel op' En als ik jou eventueel niet aanstaan mocht..verdwijn ik gewoon weer uit je leven.. In plaats van de bovenstaande tekst kun je ook een door jou geschreven liefdesgedicht op het kaartje laten zetten. Succes en groet, Ton

Het maakt niet uit wat je doet, een kaart sturen, of bloemen om mee te beginnen. Maar wat je ook doet doe het altijd met je gevoel, en als je haar ziet zoek dan vooral contact met je ogen.

Zo te zien ben je wat verlegen. Is niks mis mee. Maar wat lastig als je met een meisje wilt daten :). Als je haar een keer alleen treft, dan haar uitvragen. Bedenk wel iets van de voren: bijv. die en die film zaterdag, of dan en dan dansen (bij een dansclub), etc.

zoek oogcontact en glimlach naar haar,je kan haar nummer via andere mensen krijgen en haar lieve dingen sturen succes

Lieve Wilco, Blijf in de eerste plaats vooral jezelf en wees eerlijk over jouw beweegredenen! Je schrijft dat je via msn en facebook aan elkaar gelinkt bent. Wel, dan hoef je toch niet samen online te zijn om toch contact op te nemen met elkaar? Wellicht speelt dit in jouw voordeel omdat je nogal onzeker lijkt. Doe het stap voor stap. Schrijf haar, net zoals hierboven, dat je haar graag beter wil leren kennen en vraag haar dan of zij daarvoor open staat. Wacht dan af of ze reageert. Reageert ze niet dan kan ook dat nog verschillende redenenen hebben die niet direct iets met jou persoonlijk te maken hebben. Misschien is ze zelf ook heel erg verlegen ;-) Reageert ze wel op jouw schrijven dan reageer jij in functie van hetgeen zij jou schrijft. Zoals ik reeds eerder schreef, doe het stap voor stap en neem in het begin korte makkelijke stappen. Schrijf enkel het hoognodige dan heb je nadien nog wat nieuws te vertellen als je haar nieuwsgierigheid gewekt hebt ;-) Je zal wel merken dat je hier sterker in wordt naargelang je ook meer puur vriendschappelijke contacten gaat leggen met meisjes. In vriendschap zijn we meestal minder geremd en leren we heel veel van het andere geslacht. We durven dan ook meer directe vragen stellen. Nu gaan jouw gevoelens, Bewust of Onbewust, iets verder dan pure vriendschap, vandaar dat die eerste stap ook veel moelijker lijkt. Besef dat zij even kwetsbaar is als jij en benader haar ook op een wijze die jij zelf als aangenaam zou ervaren. Je komt hier wel heelhuids uit lieve Wilco, ze heeft vast geen menseneters-neigingen ;-) Liefs en Succes ermee!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100