Afspreken met ex en nu?

Een tijd geleden had ik een vraag overgesteld dat mijn relatie is afgelopen omdat hij ging studeren in een ander stad. Door de afstand en de stress maakte hij het uit. Hij heeft het ook erg druk. Ik wil hem heel graag terug!
Ik kwam er achter dat hij toch nog wel iets voor me voelt. Hij zat weer met zijn handen in het haar. Gister had ik met hem afgesproken. Voor de gezelligheid, als vrienden. In zijn studeerplaats. Eten, wandelen op zijn kamer rondbrengen. Het was leuk, veel gelachen! Er heerste ook overduidelijk spanning. maar ik trok een grens en hij ook. Toen ik weer in de trein naar huis zat kreeg ik een smsje van hem; het was gezellig, hopelijk vond jij het leuk. fijne terug reis. groetjes
ik wil hem weer heel graag zien. Ik weet ook niet wat ik er van kan verwachten hoor. We hebben het er ooit over gehad dat een relatie beginnen niet zomaar kan.
En nu? zal ik hem 1 van deze dagen smsen of die weer iets wilt afspreken? en dan wat? zal ik dan iets proberen... of moet ik het van zijn kant af laten komen... en het gevoel terug laten brengen.
We hebben veel geduld gehad. 2 maanden elkaar niet gezien. Toen tegen gekomen. elkaar gezoend. spijt hebben. en nu weer afspreken..

thx voor alles!

Weet jij het antwoord?

/2500

vraag jezelf af: Is er iets fundamenteels verandert in de situatie waar jullie je in bevinden. Als het antwoord 'nee' is, dan is er een grote kans dat hij na een paar maanden fun de stekker er weer uit trekt. Dus die vraag zou ik hem eerst stellen: Wat is er verandert. En op basis daarvan bepalen hoe eea verder gaat. Of je kan zeggen: Fun is leuk, en ik ga voor de fun, zonder commitment. Maar dat is afhankelijk van wie en hoe jij zelf bent. Dat kan een goede vriendin beter beoordelen dan een anoniempje op een forum...

Als hij stress heeft en dat soort andere problemen kan hij blij zijn dat hij iemand heeft die van hem houd zoals jij dat doet... als jullie het samen zien zitten (alsnog) dan zal dat zich automatisch openbaren. Bij wie het initiatief ligt hangt af van te veel verschillende factoren. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen; het is nogal een specifiek probleem :p In ieder geval veel succes!

De afstand en de stress zijn volgens mij niet veranderd. Dus als je nu weer wat met hem begint, loop je kans dat het daar weer op stukloopt. Als je dat accepteert - gewoon lekker doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100