Kan een iets ook onbeschrijfelijk zijn?

De laatste tijd verschijnen er regelmatig vragen over zaken als gevoel, relaties, emoties enzovoort. Vaak wordt er dan een rationele verklaring voor het bovenstaande gezocht. Maar is het niet mogelijk dat sommige gevoelens, relaties, emoties enzovoort zo speciaal/uniek zijn dat elke omschrijving/vergelijking oid geen recht doet aan wat je beleefd? Of kan alles middels theoriën en feiten worden uitgelegd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Jazeker! Dit is een onbeschrijfelijk leuke en gezellige site! En verder zijn natuurlijk sommige dingen of gevoelens niet in woorden uit te drukken, en daarmee onbeschrijfelijk! Toegevoegd na 8 minuten: En haribo!.... Onbeschrijfelijk lekker!

In het begin lijkt het moeilijk om gevoelens te beschrijven. Wanneer je daarmee oefent kun je het steeds beter onder woorden brengen. Mensen zijn emotionele wezens. Al ons gedrag komt voort uit een gevoel of omdat we een gevoel willen krijgen. Meisjes mogen hun gevoelens tonen en krijgen poppen in de handen geduwd. Dan kunnen ze vast oefenen voor later. Kinderen opvoeden doe je namelijk ook met gevoel. Jongens daarentegen moeten stoer zijn en alleen ´mietjes´huilen. Ziedaar het probleem voor de toekomst. Jongens en meisjes komen bij elkaar, vormen een gezinnetje. Meisje wil praten over en gevoelens uiten. Jongen snapt er niks van en ik heb weer een klant erbij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100