Hoe kun je het beste reageren op een digitale verjaardagskaart van de ouders (nog niet ontmoet) van iemand waarmee ik een paar keer gedate hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zie je de date nog een keer? Geef dan door of hij zijn ouders wil bedanken voor de kaart namens jou. Zie je die date nooit meer? Misschien hadden zijn ouders dat graag anders gezien. Maar dan zou ik verder niet meer reageren.

stuur ze een leuk kort emailtje, waarin je ze bedankt. zeg dat je het een hele leuke verrassing vond. meer hoef je er niet in te zetten, maar het is natuurlijk wel zo netjes, om even iets van je te laten horen.

Hartelijk dank voor uw kaart! Of :Heel erg bedankt voor jullie kaart. Dit moet je inschatten. Meer zal ik er niet bij zetten. De rest hangt van je vriend af.

'k Zou het hoogstens even memoreren bij je date en zeggen dat je ze bedankt. Als je echte papieren kaarten krijgt ga je toch ook geen bedankkaarten terugsturen, of wel?

In ieder geval leuk/spontaan reagere, eventueel per mail. Het is toch hartstikke leuk dat ze jou zo positief benaderen !!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100