Ik heb steeds ruzie met mijn man,wat kan ik er tegen doen?

Ik ben een huisvrouw en ik ben 20 jaar getrouwd,maar ik ben niet gelukkig. Ik en mijn man hebben heel vaak ruzie omdat we vaak verschillende ideeen hebben. Mijn zoon wordt in de war naar wie hij moet luisteren. Mijn zoon zit al in Jeugdzorg en ik ga ook naar een psycholoog,maar het helpt niet echt. Ik ben indonesisch,ik voel verlamd,wat moet ik doen? hier blijven of terug naar mijn land?

Weet jij het antwoord?

/2500

je /u kunt samen met partner in gesprek gaan bij een deskundig /relatie therapeut . bespreek de verschillen. geeft duidelijkheid en inzicht in jezelf en de andere. dan is de keuze aan beide partners ,elkaars verschillen te accepteren of verandering aan te brengen. succes .

Maak een lijst van de voor en nadelen van jullie relatie. Bekijk dan of je samen iets aan de nadelen kunt veranderen. Pakt het zo negatief uit dat jij je ongelukkig blijft voelen dan kan je voor jezelf kiezen en samen met je kind voor een eigen leven gaan kiezen. Een ongelukkig huwelijk is ook niet gezond voor je kind. Houd er wel rekening mee dat niet je kind, het kind van de rekening wordt. Het blijft nog altijd zijn vader.

Het komt me over dat dit al lang speelt en oude patronen vragen om professionele hulp als je wilt dat ze worden doorbroken. Dat betekent dat jij en jouw man en misschien zelfs ook jouw zoon open moeten staan voor hulp van iemand die er kaas van heeft gegeten. De gesprekken zullen nu over elkaars irritaties gaan en het is strijd. Er zijn ook andere manieren om constructiever in gesprek te gaan. Dat vraagt ook dat ieder de eigen verantwoordelijkheid voor zijn rol wil nemen in plaats van de schuld bij een ander te leggen. Als je wilt vechten voor een relatie dan zoek je iemand die je kan helpen. Ga niet naar iemand die in het verleden gaat wroeten maar vindt iemand die met jullie naar de toekomst kijkt hoe daarin meer harmonie zou kunnen komen. Uiteindelijk zullen jullie er zelf mee verder moeten kunnen, ook zonder hulpverlening a en tijd van intensief begeleiden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100