Is de rede en de nieuwe relatie op andere dingen gebasseerd wanneer je partner dood is gegaan?

Als je partner dood is gegaan is natuurlijk al vervelend genoeg. Ik ben wel benieuwd wat het verschil in liefde is en met wat voor rede mensen een nieuwe relatie beginnen. Volgens mij namelijk meer om een toch een houvast te hebben, steun te hebben en gezlligheid te hebben. Al denk ik wel dat dit geld voor mensen die daarvoor een goede relatie met hun levenspartner hadden en daar helemaal gek op waren.
Ik ben hier nieuwschierig naar omdat een vriendin van mij haar vader overleden is. Hij was gek op ze vrouw maar kon niet meer alleen zijn, zei die tegen zijn kinderen. Hij houdt net zoveel van deze vrouw alleen voelt het anders en is het niet meer om de liefde maar meer om respect enz..

Dus.. kan iemand mij vertellen wat de rede is om een nieuwe relatie te beginnen en wat het verschil is in de relatie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor mij is de reden ,dat ik het prettig vind om dichtbij een ander te zijn en mijn liefde te delen en natuurlijk ook te ontvangen. Natuurlijk heb je een rugzak uit het verleden,allebei maar die hebben we gewoon meegenomen. De tijd maakt een nieuwe liefde, die kan bestaan zonder de oude liefde tekort te doen. Maar van oude liefde wil ik niet leven,die zit in mijn rugzak. Er zijn mensen die dat wel willen, ook prima die willen geen ander. Natuurlijk had ik ook motieven die jij noemt maar daar vind ik niets mis mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100