Hoe kom je , je levenspartner tegen die echt bij je past?

Dan bedoel ik niet via datingsite's enz.. maar gewoon buiten het hele internet en media gedoe om.

Komen wij die ooit ergens vanzelf tegen?

Weet jij het antwoord?

/2500

De meeste partners worden op het werk gevonden.

Dat kan ook zijn via sportclubs ofzo.

Tja... daar blijven we maar op hopen. Volgens mij zijn mijn schoonouders de ideale levenspartner nooit tegengekomen, waardoor ik de mijne dus ook nog niet tegengekomen ben. Ik ben echter niet zo van mijn hele leven op internet gooien. Als ik "in het wild" iemand tegenkom die echt voor me bedoeld is (dan hoop ik hem te herkennen), zou het leuk zijn en zo niet.. nou ja, dan niet.

Het overkomt je... Je kunt dat niet afdwingen, geluk moet je hebben... Hoe kun jij die persoon herkennen die echt bij je past? Zit er ergens een chip of een streepjescode, nee... Het is gewoon louter geluk als het je overkomt... Het vinden van de echte partner kun je wel stimuleren... Hoe meer je jezelf bent hoe groter de kans is dat je de echte partner ontmoet... Stel je doet je best om mr universe te zijn of de meest sexy playmate, dan trek je wel anderen aan die op zoek zijn naar zo'n mr universe of zo'n miss playmate... En is dat werkelijk wie je bent? en is dat werkelijk dat wat je wilt? Snap je wat ik bedoel... Veel geluk met je zoektocht...

of in een kroeg. Beetje ouderwets maar werkt goed.!

Eigenlijk door niet te zoeken. Hoe gretiger je zoekt, hoe mgroter de kans de verkeerde te treffen, want dan geeft je verkeerde signalen af. Toegevoegd na 1 minuut: Dat mgroter moet uiteraard groter zijn

Als je iemand tegenkomt, kun je niet weten of dat een partner wordt voor het leven. Er gaat een hele lange tijd overheen eer je weet of hij/zij bij je past. En als het past, heb je geluk. Geluk in de liefde.

Sommige mensen komen hun levenspartner tegen, anderen zijn er hun hele leven naar op zoek. Die hebben namelijk het idee dat je meteen bij de eerste blik al dat gevoel hebt: "Dit is de ware, hier ga ik mijn leven mee delen". Maar de waarheid is dat de meeste relaties zo niet beginnen, maar zich ontwikkelen. Je ontmoet iemand, je ziet hem/haar wel zitten en je gaat elkaar verder ontdekken. Ook daar kan uit blijken dat het je levenspartner is. En waar ontmoet je die? Tijdens het uitgaan, op een verjaardag, tijdens het uitoefenen van je hobby (gezamenlijke hobby helpt enorm...), tijdens het uitlaten van je hondje, op de boot naar Texel.... Kortom, door een sociaal leven op te bouwen.

als je niet zoekt zult gij vinden, dat is in de liefde zo.

ik kwam de mijne ooit ergens vanzelf tegen. toen nog niet wetende natuurlijk. 23 jaar geleden... we hadden een one night stand. was super... maar onze wegen scheiden zich. 15 jaar lang zagen en hoorden we elkaar niet. maar ik had een zoon van hem gekregen na die one night stand. na 15 jaar leerden ze elkaar eindelijk kennen. nog eens 5 jaar later vonden we het tijd eens een "goed gesprek"te hebben. en vanaf dat moment zijn we onafscheidelijk, nu 2,5 jaar, de grote liefde van elkaars leven... echt een potje en een dekseltje...en ... we gaan trouwen. dus ja... ooit ergens vanzelf.... kun je die tegenkomen

Door je mentale instelling te veranderen. De meeste mensen die ik ken en die zoeken naar een partner hebben vaak een hele waslijst met eisen/wensen waaraan de partner moet voldoen. Ik vraag hier altijd naar. Zoals, hij moet groter/kleiner zijn dan ik. Hij moet een eigen huis hebben. Hij moet lief voor me zijn, romantisch. Hij moet mannelijk zijn. Dit zijn even voor op zoek naar een man. Door het lijstje benadruk je eigenlijk wat je NIET wil. Een lijstje ontstaat alleen maar omdat je dingen hebt meegemaakt, en / of gezien hebt bij anderen. Bovendien is het altijd zo, dat hoe langer het lijstje is, hoe meer (potentiële) partners afvallen. Hiernaast vind je de partner die ECHT bij je past niet via een lijst maar op gevoel. Dus verander je mentale instelling, naar deze ene zin: "IK ZOEK EEN PARTNER DIE PRECIES BIJ ME PAST" Als je een lijstje had, omvat de bovenstaande zin alles wat op dat lijstje stond EN nog veel meer. Gooi het lijstje WEG!!!!!!!!!!!!!!!!!! Onthoudt GEEN enkel punt wat er op stond!!!!!!!!!! Zeg tegen jezelf: "Ik zoek een partner die PRECIES bij me past." Beter is zelfs: "Ik vind een partner die precies bij me past." Want als je zoekt, vind je zelden. Je kunt het beter gewoon vinden. Je wilt het ook vinden, want met alleen zoeken heb je nog niets. Toegevoegd na 2 minuten: Oh ja, "zoek" niet naar die ene. Er zijn er vele voor jouw. Niet allemaal natuurlijk. Maar ook niet maar 1-tje. Het zijn er veel meer dan 1. Dat maakt het alleen maar eenvoudiger.

Je hele leven lang zoeken en hopen dat 1 van die 6.793.697.300 mensen de ware is of 3.396.848.650 mannen en 3.396.848.650 vrouwen.

Bronnen:
http://www.nujij.nl/world-statistics-de-we...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100