Wegens woningnood in NL heb ik de de keuze om met een onbekende vrouw samen te wonen, maar mijn vriendin is hier niet blij mee. Wat moet ik doen?

Mijn vriendin is een beetje jaloers aangelegd, maar ze vertrouwt me wel en ik mezelf ook.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je gewoon je eigen kamer hebt lijkt mij dat een prima oplossing. Dan ben je gewoon huisgenoten met die vrouw. Daar is niets mis mee zolang je duidelijke afspraken maakt met de dame in kwestie. Zet afspraken duidelijk op papier. Ook de financiële afspraken. Wie betaald wat en hoeveel. Als je vriendin volwassen is zal ze heus wel begrijpen dat dit een noodoplossing is. Stel de vrouw waar je de woning mee gaat delen eerst een voor aan je vriendin. Eerlijk en duidelijk zijn is het beste. Zo krijgt ze ook niet het gevoel dat je iets achterhoud of verbergt.

Beter dat dan onder de brug.

Ga lekker bij je vriendin wonen. Wel zo gezellig!

Logisch dat je vriendin dit niet leuk vind maar woningnood?Weet niet waar je woont hoor maar er is niet overal in Nederland woningnood.

Wat is samenwonen? Samen in een huis met ieder je eigen kamer(s) en gedoetje? Eventueel een gedeelde woonkamer? Dat moet natuurlijk wel kunnen. Veel mensen die op kamers wonen delen toch een huis, ook met het andere geslacht. Daar is niets mis mee. Echt samenwonen met een gedeelde huishouding ect., daar moet je mee uitkijken als je vriendin je lief is. Er kan natuurlijk altijd iets opbloeien... Maar ze woont in Zuid Afrika en dat is nogal ver weg. Misschien is daar geen woningnood..

Wat is het probleem dan precies . ik neem aan dat je bij een onbekende vrouw onderdak kunt krijgen . Een eigen kamer tot je beschikking hebt en ws de keuken /badkamer moet delen . Dan ben je elkaars huisgenoten kom je elkaar tegen enzov.maak je afspraken en hou je je aan bepaalde regels . ieder heeft zn eigen prive ruimte . Samen wonen is mi iets anders . het gaat je om de ruimte/onderdak en niet om die vrouw. als dit zo uitlegt aan je vriendin kan het toch niet zo moeilijk om het te begrijpen . succes .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100