Mijn vriend liegt vaak en ontkent het ,,wat moet ik doen ?

Mijn vriend liegt vaak over kleine en grote dingen en ontkent het terwijl ik bewijs heb enzo maar wil ik hem niet laten merken dat ik hem in de gaten hou want anders zoekt hij een andere manier om te liegen..
Wat kan ik het beste doen ,,want ik hou heel veel van hem maar ik ben z'n leugens echt zat !

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoe kan je van iemand houden die over alles tegen je liegt? kleine leugens worden hoe langer hij denkt dat jij ze geloofd hele grote leugens. Als jij hier de rest van je leven mee door wil, moet je dat zelf weten, maar lijkt mij geen fijn idee om nooit te weten of hij wel de waarheid tegen je verteld. Zoek iemand die wel eerlijk tegen je is.

je krijgt best goed advies, of je het opvolgt mag je zelf weten. mijn raad steek alsjeblieft je energie in leuke dingen i.p.v. bewijs verzamelen. vertrouwen daar gaat het om in een relatie, als je steeds op je hoede moet zijn en bewijzen moet verzamelen?? nou leuke hobby!! dat ga je niet volhouden hoor, pas als je weet waarom er gelogen wordt en er inzicht komt bij je vriend, dan pas kun je weer vertrouwen opbouwen. dat moet je maar willen.

Je moet het eens duidelijk zeggen dat je bij hem weg gaat als hij door gaat met liegen dan zal het hem duidelijk worden dat hij moet stoppen stopt hij niet dan ook echt kappen

Waarom liegt je vriend... Weet je dat is het onzekerheid.. Stoer doen of wat... Als het ego trippen is ( je beter voordoen dan hè bent ) is dat heel slecht, maar in de andere gevallen zou ik eens proberen een rustig niet verwijtend gesprek aangaan... Stel hem op zijn gemak voordat je dit gesprek aangaat...

Ik betrap mijn man ook wel eens op leugens. Vaak zijn het kleine dingen. Bij hem komt het voort uit zijn opvoeding. Hij kreeg thuis om de kleinste dingen op zijn kop. Als hij eerlijk was leverde het hem alleen maar ellende op dus leerde hij om te liegen. Toen hij mij ontmoeten moest hij eraan wennen dat hij eerlijk kon zijn zonder dat er iemand boos werd op hem. Gaande weg leerde hij mij te vertrouwen. Soms liegt hij nog wel eens. Begrijp mij niet verkeerd: Ik heb een hekel aan liegen! Maar bij hem kan ik er nog wel begrip voor opbrengen. Zolang het geen grote dingen zijn valt ermee te leven. Als ik hem betrap op een leugen spreek ik hem erop aan en dan praten we erover. Vaak ontkent hij dan ook en dan kan ik er wel eens gek van worden maar hij weet dat ik het weet en dat hij mij kan vertrouwen. Het is soms moeilijk op patronen los te laten. Dat merk ik aan hem. Maar ik weet niet waarom jouw vriend liegt. Dat kan weer een hele andere reden hebben. Je moet voor jezelf bepalen waar je grenzen liggen. Als die grens nu al ver is overschreden is het verstandig om met hem te praten (als je dat nog niet hebt gedaan). Stop er dan mee. Je hebt er niets aan dat je vertrouwen word beschadigd. Vooral als je nog wel een fijne relatie wilt in de toekomst met een ander. Sterkte ermee!

Bluffen! Als je voor 99% zeker weet dat hij over iets liegt, maar je het niet kan bewijzen, moet je zeggen dat je het zelf gezien óf gehoord heb. Bij je standpunt blijven, dan móet hij vanzelf toegeven. Doet ie dat niet.... een goede relatie heeft 4 bouwstenen : vertrouwen, praten, goede sex en lol hebben met elkaar.

Beste Anoniem, Ik wil je graag mijn mening geven over hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Ik wil je er op wijzen dat mijn mening slechts 1 mening is, ik ben een individu. Ten eerste volg je hart. Ten tweede neem alles adviezen aan en luister goed naar de mensen om je heen. Ten 3e de meest betrouwbare adviezen zijn die van je ouders want die hebben het ten alle tijde het beste met je voor. Hun belang is namelijk dat jij goed terecht komt oftewel het enige eigenbelang dat hun hebben is in belang van jou. Maar want er is altijd een maar, doe ten alle tijde wat jou gevoel zegt. Zelf zou ik in deze positie mijn partner waarschuwen en eerlijk blijven in wat ik vind en voel. Als er dan niks mee gedaan word zal ik zeggen dat als dit zo door gaat ik een einde zou maken aan de relatie. Maar wanneer je dat zegt, wanneer ik dat zou zeggen zou ik me houden aan me woord, hoe moeilijk het ook is. Het is namelijk belangrijk dat je je aan je eigen woord houd want wanneer je dit niet doet neem je jezelf in de maling. Je kunt vergeven maar moet ten alle tijde je eigen gevoelens en verlangen behartigen. Doe je dit niet dan word je ongelukkig en de enige die dan schuldig is hieraan dat ben jezelf want jij bepaalt uiteindelijk wat er in jou leven gebeurt. Tevens kan ik je als tip geven om te kijken naar waar jezelf fouten maakt dus eerst wijzen naar jezelf dan naar een ander, vaak waar twee vechten zijn twee schuldig. Ik zeg vaak niet altijd. Heel veel sterkte. Groet

confronteer hem gewoon met het feit dat je graag met hem een relatie wil hebben waarin jullie beiden gewoon transparant naar elkaar zijn, dus geen fabels, overdrijvingen, of sterke verhalen.. omdat je daar niet goed tegen kan misschien vind je in onderstaande link wel een beetje de oorsprong van zn liegen http://www.artikeltjes.com/artikeltjes/202/1/Liegen-onmisbaar-in-omgang-met-anderen/Page1.html

Gewoon niet meer met hem omgaan, dan ben je er klaar mee ;)

Hoe kun je iemand vertrouwen die over alles liegt. Snapt hij zelf de waarheid nog wel of weet hij niet meer tegen wie hij iets heeft verteld. (dat was mijn ex) Vaak andere verhalen tegen iedereen! Stop ermee nu het nog kan, deze mensen kun je niet vertrouwen en zijn ook niet te vertrouwen. Het zit nu al zodanig in zijn systeem dat krijg je er niet uit. En elke keer ontdekken dat de waarheid anders is, is niet leuk.

Dumpen!! en heel veel van jezelf gaan houden,want je doet jezelf tekort om bij z'on weggooier te blijven!

gelijk uitmaken,een vos verliest zijn haren wel maar zijn streken niet

Ik zou mijzelf afvragen of dit is wat ik zoek in een relatie, ik weet dat dit niet makkelijk zal zijn maar ik zou ook niet willen dat ik na jaren relatie erachter kom dat ik mij toch gek irriteer aan zijn leugens.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100