Wat is een leuk cadeautje voor een jongetje dat 4 jaar is geworden?

Te besteden bedrag is ongeveer €10..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een spelletje zoals memory vinden die kleintjes altijd wel leuk. Er is ook een leuk spelletje: halli galli junior, zijn de kids op mijn werk helemaal gek op. Verder zijn die jonge kinderen vaak met kleine dingen heel erg blij: een leuke auto met aanhangwagen, een knutselsetje, een bal, een vlieger, een doosje playmobil. Succes!

Cars-duplo (twee vliegen in 1 klap) of kleine autootjes van cars of hotwheels helikopter, ambulance, politie playmobil houten treinbaan (ikea of soms bij kruidvat) Mijn zoontje wordt nu vijf en bovenstaand lijstje is wat hij kreeg toen ie vier werd en veel mee speelt. Behalve dan de cars-duplo want dat was er nog niet. Als het kindje erg handig is, kan je ook misschien al lego geven, maar dat is vaak vanaf 5 of 6 jaar. Toegevoegd na 1 minuut: Ohja, mijn zoontje speelt ook veel met het spel Onderuit op de opvang, dus die gaan we nu voor hem kopen.

Geef lego. Jongens van die leeftijd vinden dat geweldig. Duplo zijn ze bijna mee uitgespeeld. Lego van 5 tot 8 jaar kunnen ze al heel veel mee en blijft de komende jaren leuk. Ook houden veel jongens van die leeftijd van knutsellen, stempelen en puzzels.

eenvoudige gezelschapsspelletjes ; - 4 op een rij - honingroof - holle bolle big of gewoon kraaltjes om figuurtjes te maken

Een folieballon van cars of in de vorm van 4.

Bij de ikea krijg je houten treintjes. deze houte baantjes kun je steeds anders leggen en je kunt het altijd later met pakketen uitbreiden. Mijn zoon van drie speelt er mee mijn dochter van zes ook en alle kinderen die op bezoek komen zijn er zoet mee.

mijn zoontje nu 4,5 zegt: cars auto's lego/duplo mini loco puzzeltjes

iets van lego, kun je altijd aanvullen en je kunt er mee bouwen én spelen

Bij de Action heb je enorm veel speelgoed voor weinig geld. Ik heb er vorige week 5 jongens kadootjes gekocht, was 10euro kwijt. Denk ook aan de Zeeman of Wibra. Is ook goedkoop. Denk aan auto's, bouwspullen, vliegtuigjes enz. Jongens vinden alles leuk! Zelfs kleuren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100