Hoe kan je kinderen het beste beschermen voor de jaloers van ex partner ?

De vader van me inderen heeft het moeilijk met fijt dat ik verder ga met mijn leven .Hoe ik ppk de andere respecteert merk dat jij gevoel. Ten op zicht van mijn nieuwe relatie te nadeel komt naar kind .

Toegevoegd na 16 minuten:
Sorry ging iets fout hoe bescherm ik mijn kinderen nu tegen jaloers vvan vader mijn kinderen nu ik een nieuwe relatie heb.

Toegevoegd na 18 minuten:
Het gaat om de leeftijd van 6 jaar en 14 jaar .

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

blijf bij jezelf. maak de vader niet zwart en ga niet mee in zijn spelletjes. het is zijn probleem en zie het ook zo, daar kun je niets aan doen. probeer je kinderen rustig en duidelijk te woord te staan als ze er ook in worden betrokken. je hoeft niet alles uit te leggen. verwacht van alles, maar ga er niet op wachten. bekijk het per geval. je ex krijgt de rekening wel van zijn gedrag, nu of later. het is zijn probleem. misschien kun je hem zo ver krijgen zijn energie in de kinderen te steken voor de bestwil van zijn kinderen. hij wil toch niet dat zijn kinderen verdriet hebben?

Het is nooit goed om slecht over de vader/moeder van je kinderen te praten. Het is voor geen enkel kind leuk als de ouders uit elkaar gaan, kinderen hopen altijd dat het weer goed komt, als er een nieuwe partner in beeld komt, is dat heel moeilijk te accepteren voor een kind. De kans is dus groot, dat niet je ex, maar je kinderen zelf negatief zijn over je nieuwe relatie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100