mijn vriendin klaagt dat ik niet genoeg passie in bed toon,wie kan me vertellen wat dat is en hoe je het geeft aan je partner?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat betekent dat je je meer moet inzetten op seksueel gebied. Vol overgave vrijen.

mischien doe je wel altijd het zelfde? mischien wil ze weer eens g##le lust voelen? mischien denk je niet genoeg aan haar? mischien moet je het eens ergens anders doen? mischien kun je dit het beste maar aan je vriendin vragen, er zijn mogelijkheden genoeg en je vriendin kan hier zelf het best op antwoorden, als ze durft..... je kunt hier niet zoveel mee ,meer passie tonen ...wat bedoeld ze eigenlijk? je kunt toch geen gedachten lezen! als ze klaagt, dan weet ze vast ook wel, wat ze anders wil ! toch?

Duidelijk laten merken dat je haar sexy vind en met haar wilt vrijen. Doe dit door middel van complimentjes over haar lichaam: Wat ruik je lekker, wat heb je een heerlijke zachte huid enz. Met voorspel kun je al de s`ochtends beginnen. Je kruipt tegen haar aan s`ochtends als je wakker word en streelt haar. Daarna in de keuken bij het ontbijt achter haar gaan staan en een zoentje in de nek en een tikje op de billen (als ze daar van houd). Zeg datje vandaag aan haar zult denken en stuur een paar lieve (sexy) smsjes. Zo bouw je de spanning op. Als je thuis komt doe je het zelfde. Een kusje, strelen, complimentjes geven. Hier word een vrouw nog het meest opgewonden van. Dan als het zover is de touwtjes in handen nemen. Neem haar mee naar boven, masseer haar lekker, laat haar klaarkomen en vrij dan met haar. Laat merken dat je er ook van geniet want een man die bezig is je klaar te laten komen maar er bij kijkt als een oorwurm is NIET opwindend! Veel succes! Toegevoegd na 2 uur: Ik zie net dat ik per ongeluk man heb neergezet. Excuses want je bent een vrouw zag ik op je profiel. Hoop dat je toch iets hebt aan mijn antwoord ;-) Geld voor zowel mannen als vrouwen :-)

De letterlijke vertaling van je vraag is al op verschillende manieren gegeven. Ik zou eraan toe willen voegen dat vrouwen dat soort dingen ook regelmatig zeggen omdat ze geen zin meer hebben in de relatie of dat ze stomweg een ander hebben (Waarbij ze blijkbaar wel van genieten in bed ) Voor de duidelijkheid, ik zeg NIET dat jouw vriendin dat bedoeld, maar als jullie eens een gesprek hebben over hoe en wat nou verder, is het misschien iets dat je op een constructieve manier mee kunt nemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100