Midden in de nacht anoniem gebeld, wat moet ik doen?

Afgelopen nacht ben ik anoniem gebeld. Was net te laat om mijn telefoon op te nemen. Ik heb het vermoeden dat mijn ex mij anoniem gebeld heeft. Dit vermoeden had ik al langer, dat ze dat deed. Nu was het namelijk zo dat haar Whatsappstatus vlak voordat ik gebeld werd gewijzigd was in een andere status.

Daarom heb ik het vermoeden dat zij mij gebeld heeft. Moet ik haar hier op aanspreken of kan ik het beter laten rusten, zodat ze er geen plezier aan beleeft? Psychisch moet te verklaren zijn hoe ongewenst gedrag aangepakt moet worden toch?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Onwetendheid is altijd het ergste wat er is. Hiervan gaan je (doem)gedachten altijd de vrije loop en het is bijna nooit positief. Zelf neem ik nooit op als iemand mij anoniem belt. Ik zeg dan altijd maar zo dat het gros het verpest heeft van de mindere. En hiermee bedoel ik dan de commersie. Als het belangrijk is dan spreken ze wel een boodschap in, bellen ze me mobiel of sturen ze een email of sms. Dit zeg ik ook altijd tegen iedereen. Daarmee stimuleer ik ze om niet anoniem te bellen. Waarom zou je?

Gewoon lekker laten bellen houdt vanzelf wel op.

ik zou er niet gelijk iets op zeggen, als die vermoedelijke ex blijft bellen dan zou ik het aan gaan pakken, eerder denk ik zelf niet. 1 tip. doe je mobiel uit s`nachts dan heb je ook geen last om wakker gebeld te worden oke, veel succes er mee.

Negeren. Er is een spreekwoord dat zegt:door te zwijgen kan je de duvel kl.ten

Zet je mobiel uit. Ikzelf neem na 20.00 uur geen telefoon meer op, leg de hoorn ernaast. Heerlijk voor de innerlijke rust. Hetzelfde als 's-avonds laat niet meer achter de computer zitten. Laat je vriendin maar haar provider steunen, maar reageer er alsjeblieft niet op. Je kunt haar aanspreken en vragen of ze de volgende keer overdag wil bellen. Maar goed, misschien was het je vriendin niet eens.... Gewoon de telefoon uitzetten. Klaar. Enne...Slaap lekker!

Negeren is altijs e t bestte je kan ok een keer een meisje laten opnemen Als het je echt is dan kan ze misschiennsxhrikken en daardoor praten. Nja een optie nar het best is gw negeren

Negeren, dan is de lol er zo af. En voor het geval het je ex niet is, maar iemand die een evrkeerd nummer heeft gebeld, zou je haar alleen maar op ideeen brengen, schiet je ook niks mee op

Misschien was het een verkeerd verbonden iemand. Je hebt haar per slot niet gesproken. Ik zou wel gewoon opnemen, en mocht je geen antwoord krijgen dan laat je je tel aan staan hangt ze vanzelf wel op. Ik zou nooit me telefoon s'nacht uit doen dat is geen optie. Ik vind wel dat je bereikbaar moet zijn

als het je ex is moet je vooral geen aandacht aan zulke geintjes geven want negatieve aandacht is ook aandacht en dat maakt haar dan niet uit of het positief of negatief is . Als ik jou was zou ik me ook niet meer bezig houden met op wat voor status haar ding staat .

neem je telefoon niet op als ze beld maar ga gewoon even langs en vraag waarom ze de heletijd belt

Gewoon laten En als ze je belt gewoon meteen op weigeren drukken Heb je ook geen last van het getril of het geluid ;)

Neem een raad van mijn oude moeder aan, : Als het belangrijk is bellen ze nog wel een keer. slaap lekker :) zeker als het ongewenst is werkt negeren altijd nog het best... Dat kost hun energie, niet jou. Het juiste moment komt vanzelf wel, en dan kun je haar altijd nog aanspreken. Dat komt vanzelf wel;. vertrouw op je intuitie :)

Als je drie keer ongewenst lastig gevallen bent geworden via de telefoon, en je noteert de tijden, kun je via je provider het nummer wat je lastig valt laten nakijken door die tijdstippen aan te geven. Je vult dan een formulier in, en vervolgens kijkt de telefoonaanbieder wie jou belt. Op die manier kun je ook een nummer laten blokkeren. Dan kán ze je niet meer lastig vallen op die manier. En mocht het een ander zijn, dan kom je daar ook achter zo. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100