Wat vinden mannen nou een typische negatieve eigenschap van vrouwen?

Wat kunnen vrouwen daaraan doen volgens jou om dat te veranderen.
Graag een antwoord van mannen.

Toegevoegd na 3 minuten:
En denk je dat ze dat ook kunnen veranderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

te lang bij eenzelfde (klein) probleem of (meestal niet zo belangrijk) onderwerp blijven hangen en dit liefst vaak opnieuw aan de orde stellen. Vrouwen zouden wat meer efficient met deze zaken om kunnen gaan, want het is veelal tijd- en energieverspillend.

huilen te makkelijk, we willen overal over praten (noemen ze ook nog zeuren!!), dus.. we zeuren te veel! en we blijven op dingen terug komen, waar we het al een keer over gehad hebben (nog meer zeuren...). en toch... kunnen ze niet zonder ons haha.

Zichzelf in het middelpunt manouvreren door op mannen te willen lijken .

Het kwalijk nemen van mannen dat ze niet willen luisteren, terwijl de vrouw niets beter te melden heeft als: Ik heb niets om aan te trekken aanstaande een gebeurtenis, en de daarop volgende dag te verordenen dat er een inloopkast moet komen omdat zij haar kleren niet kwijt kan. ;-)

Vrouwen blijven vaak zeuren over dingen die ze vervolgens niet (willen) veranderen. Daar moeten ze niks aan veranderen want dan moeten mannen ook weer veranderen en hebben ze geen excuus meer om er tussen uit te knijpen.

Het bij iedere klerenwinkel stoppen

Vrouwen proberen sinds je verkering/verloofd/getrouwd bent te veranderen zoals zij het graag zien. Als je/men eenmaal zover bent, zeggen ze dat je saai bent en niet meer zo spontaan en brutaal als vroeger.......

Bronnen:
vrienden/kenissen, collega's

Iets vertellen in twintig zinnen wat je ook in twee zinnen uit kunt leggen en tegen je aanpraten als je tv kijkt.

Veel en vaak kletsen en meestal over mensen. 80% (gokje) van de vrouwen praat alleen maar over familie/kennissen/collega's/bekenden. Dat is blijkbaar hun ultieme belevingswereld. Mag van mij wel iets minder. Zal nooit veranderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100