Wat is een origineel cadeau om te geven wanneer vrienden een baby gekregen hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een persoonlijk babyboek is erg leuk. Hierin worden de naam van de baby en ouders verwerkt in een verhaal,leuk voor het kind als het later voor word gelezen. http://www.personalgifts.nl/pid/20011/Mijn_babyboek Een beer met op de poten geborduurde naam en geboortedatum. http://www.personalgifts.nl/pid/4140/Mijn_eigen_beer_-_Alex Babykleertjes zijn denk ik ook altijd welkom,misschien een leuk idee is om bijvoorbeeld een T-shirtje te geven met de naam van de baby erop. Op bijvoorbeeld de site van Esprit kan je deze laten maken. http://www.esprit.nl/?LKZ=NL Een goedkoper alternatief kan je hier laten maken. Op deze site staan nog veel meer leuke ideeën.

Een geboortetegel......

Verhuisdozen. :) Verder: een mooi dekbedovertrek, met de foto van de baby er op. Of een dekentje van de baby, met een foto van de ouders er op. Een CD met een nummer er op waarin de naam van de baby het onderwerp is. Een dagboek waarin ze leuke dingetjes van de eerste jaren van de baby bij kunnen houden. Leuk voor later. Kaartjes voor de bioscoop, sauna of een weekeindje weg, met daarin een tegoedbon waarop je aangeeft een avondje op de baby te passen. Kunnen ma en pa even relaxed weg.

Een omslagdoek met de naam van het kind erop. Voor de baby als die het warm wilt hebben of als die net uit bad komt.

geen kuffels, geen slabbertjes, geen geboorte tegel (is meer voor de opa en oma), geen speentjes Maar kleding voor de kleine, schoentjes, een voorleesboekje of iets voor de ouders zoals oppas tegoedbon ;-)

mandje met kleertjes

Geborduurd badjasje.

Voor de moeder een groot bord carpaccio! Dat mag ze na 9 maanden eigenlijk weer! En voor de vader een doos slaaptabletten, zal die hard nodig hebben!

Als de ouders geen"rijke "mensen zijn is een enveloppe met flinke inhoud het beste wat je ze geven kunt. Ik heb veel vrienden met jonge kinderen en het goed zorge voor kinderen is duur. Kleding en leuke knuffels, prima. Als de ouders echter (financieel) uitgeput zijn (dit komt vaker voor dan je denkt of ze zullen laten merken) dan zijn ze heel blij met een flinke bijdrage. Klinkt niet origineel, maar de ogen van de dankbare ouders vertellen anders, keer op keer....... Weest gewoon echt royaal, als je het missen kunt is 50 Euro en meer weliswaar een pittige aderlating voor jezelf, maaar een substantiele hulp voor de jonge ouders. Zouden meer gevers dat doen , dan liggen de ouders alleen af en toe wakker van een huilend kindje, niet van de schulden......

Een leuk knuffeltje is zeker aan te raden. Ik heb vroeger namelijk heel lang met knuffels gespeeld en als je ouder bent en denkt van, he, die heb ik ooit een keer van (bijvoorbeeld) mijn oom gekregen, dat is leuk. En je hebt er als klein kind veel plezier aan. Ook al is het maar een klein knuffeltje met een gat erin waar je duim door kan zodat je lekker aan je duim kunt zuigen. Als het hun eerste kind is zou je de ouders ook oordopjes kunnen geven tegen het lawaai. Hoewel dit niet echt een serieus cadeau is. Een leuk mutsje kan ook mooi zijn, het wordt ook al kouder namelijk. Bij een groter budget of delende kosten van meerderen, een wieg of een kinderwagen. Een shirt met de tekst, ''I <3 my parents friends'' Er zijn wel sites waar je je eigen tekst op een shirt kan drukken. Kan me enigzins voorstellen dat dit ook niet echt een super cadeau is. Het is inderdaad een moeilijke vraag vind ik zelf, maar wat je ook kiest ik zou niet gaan voor een taart of iets dergelijks. Ik zou gaan voor een cadeau dat blijvend is, en voor het kind is. Hoewel kleertjes ook leuk kunnen zijn, maar zelfs kleertjes, zoals een mutsje kan bewaard worden. Het allermooiste cadeau lijkt mij dan een schattig knuffeltje. Of een leuk hondje of beertje. Dat is ideaal.

Geboorteklompjes! Als je even het geboortekaartje afwacht, kun je de voor- en binnenkant op de klompjes laten schilderen. http://www.beschuitmet.nl/klompjes.html http://www.mijneersteklompjes.nl/ http://www.hetkleinewondertje.nl/html/geboorteklompjes.html

in de LARGE kun je een t-shirtje bestellen met de tekst :IK HEB NET NEGEN MAANDEN VAST GEZETEN" die heb je in baby maat

Een plekje op de kinderopvang....

ik vind altijd koop iets leuks voor de moeder die heeft er moeite genoeg voor gedaan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100