Waarom ben ik zo onzeker over vriendschappen en heb ik bevestiging nodig?

Ik heb altijd zekerheid en bevestiging nodig. Mijn vrienden irriteren zich er soms aan, ik vraag dan of ze het wel leuk vonden en ben altijd bang dat ze boos op me zijn terwijl er eigenlijk niks is gebeurd. Hoe zou dit kunnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In vriendschappen stel je je kwetsbaar op. Eigenlijk deel je een stukje van jezelf met een ander. Om mensen te vriend te houden wil je graag een positief stukje van jezelf delen, maar échte vriendschap kan ook problemen en verdriet delen. Wil jij steeds heel graag weten of de ander het ook naar de zin heeft, of dat jij iets wel goed doet, dan ben je waarschijnlijk onzeker over jezelf. Of je bevestiging van de ander nodig hebt kan ik zo niet beoordelen. Ik denk dat je vooral bevestiging van jezelf wilt dat je het waard bent in de betreffende vriendschap dingen van een ander te delen. Dit is een diepgaand gevoel waar je zeker verder naar op onderzoek moet. Een goede Bach bloesemtherapeut kan je hier verder in helpen door goede gesprekken te ondersteunen met bloesemenergieën die je energetisch weer in balans brengen. Een numeroloog kan voor je onderzoeken waar je levenslessen in het leven liggen en of je van daaruit met dit gevoel mag werken en dit van een negatief gebruik in een positief gebruik van deze levensenergie kunt transformeren en hoe. Wens je heel veel liefde en kracht op je levenspad.

je bent onzeker over jezelf en je moet is naar jezelf kijken en denken er is niks mis met me en ik kan ook gewoon lekker meepraten over vanalles en nog wat niet zo onzeker zijn hoor

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100