Vrouwen: Wat zijn dingen die een meisje graag wil horen/over wil praten?

Ik msn veel meet een meisje (van 17) die ik leuk vind. Alleen ben ik bang dat ik vast zit in de vriendschapszone.

Tips? :D

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vrouwen/meisjes vinden het leuk als de jongen interesse in ze toont, in wat ze zeggen. Het is ook fijn als je haar helpt met haar problemen. Zo krijgt ze veel vertrouwen in je. Als ze zich slecht voelt of zoiets praat er dan met haar over, en pak een keer een filmpje om haar afteleiden.

Een keertje wat afspreken?? Film kijken ofzo

Vraag wat leuk vind aan een jongen qua uiterlijk en wat ze belangrijk vind qua innerlijk. Waar knapt ze absoluut op af en waar smelt ze voor? Hoe ziet haar droomdate eruit? Dit zijn vragen die wel betrekking hebben tot '' het leuk vinden van..'' en de antwoorden zijn tevens nuttig voor jou!! Stuur haar een keer een leuk kaartje of een roos. Dat zegt ook wel genoeg.

Vraag naar haar hobby's en vertel ook over de jouwe. Vraag naar haar school of werk. Vraag naar haar familie en haar vriendinnen. Vraag welke muziek ze graag hoort. Vraag welke boeken ze graag leest. Vraag wat ze graag ziet op tv. Vraag welke sterren ze graag ziet in films. Vraag van welke dieren ze het meest houdt. Vraag waar ze het liefst met vakantie gaat. Als je niet genoeg hebt aan dit lijstje weet ik het niet meer.

Als je haar leuk vind dan zou je misschien tegen haar kunnen zeggen dat ze echt een mooie lach heeft (bijvoorbeeld dan) Of gewoon zeggen dat je haar echt leuk en aardig vind. Dat vinden meisjes leuk. En willen ze bijv horen. Waarover meisjes willen praten? Over hoe het nou echt met ze gaat en over problemen. Daar houden wij meisjes van. Lekker klagen. Of we dat ook met jongens willen delen ligt aan de jongen zelf. Ben gewoon jezelf dan komt het goed. ;)

Wat wil een vrouw graag horen? Of over praten? Ik denk dat je dat antwoord alleen kan krijgen van haarzelf. Maar ik heb toch wat dingen voor je bedacht. Je kan altijd vragen van wat voor films ze houd, dan kunnen jullie daar even een gesprek over voeren. En als het bevalt, kunnen jullie altijd een filmpje kijken. Persoonlijk contact is altijd beter dan MSN. Je kan vragen naar haar hobby's, wat ze leuk vind om te doen. Misschien hebben jullie een gedeelde interesse en kunnen jullie wat samen gaan doen. Verder kun je altijd aan haar vragen of zij vragen aan jou heeft. Of er een spelletje van maken, dat je beloofd ook eerlijk te zijn. Om de beurt vragen stellen, kan ook leuk zijn. Ik adviseer wel echt dat je er een persoonlijk contact van maakt. MSN is ook niet altijd leuk en zeker niet de beste manier om mensen te leren kennen. Als je mensen namelijk leert kennen, dan is een vriendschap al een stap dichterbij de volgende fase. Sterke!

Geef haar wat complimenten, maar overdrijf het niet. Laat weten dat je haar leuk vindt en niet enkel als een vriend ziet, dan weet zij ook waar ze aan toe is.

Een interessante onderwerp is waar wil ze over 5 jaar staan in het leven mbt studie, werk, hobby's En de liefde...

Hoe weten wij nu wat dat meisje leuk vind? Alle vrouwen zijn anders. Zie ook http://www.goeievraag.nl/vraag/praten-vrouwen.120487 Misschien houdt ze wel van motorcrossen, voetbal, leeuwen voeren, kralen rijgen, darten, luchtbuksschieten, wiskunde. Vraag het haar gewoon.

Laat haar met subtiele smsjes weten dat je haar wel leuk vind

Ik zou haast denken dat dat meestal wel vanzelf gaat waar je over praat. Als jullie niet veel dingen hebben om over te praten zijn er misschien nog andere leuke meisjes waar je veel mee kunt praten en waar je veel mee gemeen hebt!

Vraag naar haar interesses en wees daar geïnteresseerd in, vinden meiden altijd leuk. En als t goed gaat neem haar dan mee naar de bios. Dat is voor meisjes meestal al een tip. Het is ook altijd erg romantisch als jongens betalen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100