Zoenen, hoe moet je dat doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met een ander persoon

mond op elkaar, tong uitsteken en de worstelwedstijd kan beginnen

Meestal begin je met korte zoenen, die vanzelf langer worden. Hoe je het precies moet doen, is zo niet te zeggen. Zie de bron voor meer info.

Bij het zoenen druk je jouw lippen op die van een ander. Je beweegt ze en tast de lippen van de ander af. Dit gaat het lekkerste als je ontspannen bent en dicht tegen de ander aan staat. Bij het zoenen kun je na verloop ook je tong gebruiken.

Lippen tuiten, plekje uitzoeken (wang of mond bijvoorbeeld), contact maken en lichtjes lucht aanzuigen: smak!

Met veel liefde, tederheid, affectie en passie, zoniet is het een judaskus. Het is niet de duurtijd die van belang is maar de intensiteit. De eerste zoen is de mooiste. Zoenen is alles wat je zou willen zeggen en niet kunt verwoorden in die zoen brengen. Zoen is een neiuwe wereld opstarten met twee.

volg je gevoel, er is geen wet van hoe het moet, doe het teder en met gevoel dan doe je het altijd goed. praten met je partner helpt altijd, vertel wat jij fijn vind en vraag hem/haar wat hij/zij fijn vind.

Een tongzoen, tongkus of French Kiss is een erotisch getinte kus waarbij de kussenden elkaar met geopende mond kussen, zodat de tongen elkaar kunnen raken, waarbij deze tegen elkaar bewegen. Vaak wordt de tong in de mond van de partner gebracht. In vergelijking met een gewone kus is een tongzoen over het algemeen veel langer van duur. Tongzoenen of tongen wordt vaak bedreven in seksueel getinte context. Door het stimuleren van gevoelige gedeeltes zoals de lippen en de tong kan men opgewonden raken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100