Waarom zijn vrouwen zo ingewikkeld om te snappen??

Weet jij het antwoord?

/2500

valt wel mee gewoon ja knikken, zeggen dat ze niet dik is en je bent binnen

omdat zij nu eemaal de geschikste partner dienen te kiezen om zich mee voort te planten maar daar zijn ze niet altijd even goed in HAAHa

Omdat mannen niet slim genoeg zijn.

Mannen en vrouwen zijn nou eenmaal verschillend. Daarbij is iedereen anders, iedereen heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing, ook een man! En als het mannelijk geslacht beter zijn best zou doen, zou het wel goedkomen met het snappen ;-)

Vrouwen zijn in principe niet zo ingewikkeld te begrijpen. Ze willen net als mannen erg graag seks alleen verhullen ze dit gegeven graag door mannelijke lompheid te benadrukken. Alles wat vrouwen zeggen heeft meestal een subtiel ondertintje, als je deze moeilijk vindt te begrijpen dan zijn inderdaad ingewikkeld om te snappen.

Vrouwen zijn helemaal niet moeilijk te begrijpen alleen zijn veel mannen te dom om ons te snappen.

Dat is een kwestie van blijven oefenen. Hoe ouder je wordt, hoe beter je ons zult snappen!

vrouwelijke logica ligt nou eenmaal anders als bij mannen. zo vertellen vrouwen eerst een heel verhaal voordat je daadwerkelijk de strekking van het verhaal te weten komt. bijv. ze zijn bij de dokter geweest blablabla... 5min later mijn arm was gebroken. mannen daarintegen vertellen eerst dat ze een arm gebroken hebben en dan dat ze bij de dokter zijn geweest.

Omdat vrouwen het talent hebben twee dingen te gelijk te kunnen doen en wij beperkt zijn . Hierom alleen al is het zo evident. Plus hebben zij een grote voorsprong met hun intuitief feilloos gevoel voor wat mis gaat gaan. Je bent altijd de klus als je dat probeert te snappen. Aanvaard het en leef er mee.

generaliserend gesteld zijn mannen logische wezens en vrouwen gevoelswezens. dat wil elkaar nog al eens niet begrijpen :) zodra je probeert in te leven in het gevoel van de ander zul je die ook beter snappen. probeer niet met logisch denken te verklaren hoe het zit, daarmee maak je de kloof alleen maar groter

Vrouwen zijn niet ingewikkeld.

omdat ze een complex en ingewikkeld innerlijk leven hebben ;-)

Mannen zijn net zo moeilijk te snappen, maar daar zijn vrouwen nog niet achter

Wie de vrouw begrijpt is de krankzinnigheid nabij.

Vrouwen zijn niet ingewikkeld, maar sommige mannen wel!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100