Doe je aan anticonceptie? Zo ja, wat gebruik je dan?

Zelf een tijd pil geslikt, spiraaltje gebruikt, maar ben er nu helemaal van genezen. Wat zijn jou ervaringen?

Heb nu door m'n spiraalgebruik al bijna jaar haaruitval, terwijl ik hem maar 4 maanden gehad heb.. Daarna nuvaring gehad, wat op zich wel prettig was, maar wilde gewoon stoppen met de hormonen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben zelf erg tevreden met de Mirena-spiraal, de pil bleek nogal ongewenste effecten te hebben. Mijn ervaringen heb ik al uitgebreid beschreven in een vorige vraag, zie de bron.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/ervaring-sp...

Ik slikte de pil en nu even niks ik krijg er alleen maar rare dingen van :)

Al vele jaren na elkaar Microgynon 30. Het bevalt me erg goed dus ik zie geen reden om over te stappen naar iets anders. Het nadeel is dat je er wel dagelijks aan moet denken om de pil te slikken, maar dat zit inmiddels al helemaal ingebakken.

Ik gebruikte altijd de prikpil, maar het had toch iets onnatuurlijks om geen menstruatie meer te krijgen. Bovendien kreeg ik echt alle bijwerkingen die maar op het pakje stond.......

ben gesteriliseerd erg veilig

Tja... momenteel doe ik aan onthouding, werkt prima, geen bijwerkingen :). Zo gauw ik weer aan de man ben, ga ik gewoon weer aan de microgynon. Nooit problemen mee gehad.

Altijd een condoom, maar fijn is dat niet, wat de fabrikanten ook beweren!

Periodieke onthouding tot het fout gaat.

nu niet meer maar ik heb erg lang Depoprovera de prikpil gebruikt geen last van ietsje dikker geworden , maar wat heerlijk je wordt dan niet meer ongesteld!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100