Op welke manier kan je het beste flirten zonder dat het opzichtig is?

Weet jij het antwoord?

/2500

lachen ,knipogen Toegevoegd na 4 minuten: 1: Wees positief 2: Lach 3: Oogcontact 4: Leg contact 5: Toon interesse 6: Wees niet te direct 7: Spiegelen . 8: Geef complimenten 9neem de tijd 10: Ken de etiquette

Bronnen:
http://www.start2flirt.nl/flirten/tien-gou...

voetje vrijen onder de tafel ...sms-en... lipjes af en toe tuiten...

Niet echt laten merken.

Gewoon, beetje flirten, beetje lachen, gezellig kijken enz Kijk, als het niet zichtbaar is heb je er niks aan, en..... je evt rivalen herkennen ELK gebaar wat dat betreft. Wat je volgens mij wilt vragen is hoe je voorkomt dat je zo VRESELIJK overdreven doet wat iedereen opvalt en idioot vindt, dat ik m.i. geen flirten maar aanstellen en jezelf voor gek zetten. Als je flirt op een manier die voor het andere geslacht positief opvalt val je ook voor de "concurrentie" negatief op, daar is niks aan te doen.

Verstolen naar hem kijken en als hij je blikken opvangt glimlachen. Als je iets aan moet geven expres zijn hand even aanraken. Beetje koket met je haar schudden als je weet dat hij het ziet. Van dat soort dingen. Een vroegere vriendin van mij schreef eenvoudigweg haar telefoonnummer op een klein papiertje en dan gaf ze de uitverkorene bij een begroeting een hand en frummelde dat briefje tegelijk in de zijne. Ik vind dat echter weinig subtiel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100