omgang verbieden tussen mijn kinderen en nieuwe partner van mijn ex zou dit worden gegeven ?

Mijn ex heeft een nieuwepartner welke door jeugdzorg is verboden er mocht geen contact zijn tussen hem en de kinderen ( reden mochten ze niet vertellen )
Ik had al een vermoeden daar mijn kinderen raar gedrag hadden en heb hier steeds melding van gedaan.
Nu is er geen toezicht meer omdat BJZ de OTS verlenging niet nodig vond ??? raar dit wel gerechtelijk aanvragen en zorgen maken en verbieden van omgang maar niet verlengen van de OTS.

Hij is beschuldigd van pedofiel gedrag en staat ook bij de politie bekend.

IK wil het verbieden dat hij binnen een straal van 500 meter in de buurt is van mijn kinderen met een bedrag can € 500 per persoon per overtreding.
Gerechtelijk uitspraken zou ik graag willen hebben voor vervolg stap

Er zijn zorgen door meerdere personen geweest en benoemd in rapporten, echter hebben ze daad werkelijk onderzoek niet gedaan

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet of het kan maar waarom bel je de rechtwinkel of het juridisch loket niet met je vraag? vragen/advies is gratis en vervolgens geven ze je indien je dat wenst ook nog rechtshulp. Ik weet wel dat als ik zoiets zou vermoeden dat ik ze nu gelijk zou bellen en indien mogelijk dingen regelen, je wilt toch nooooit dat je kinderen iets overkomt en helemaal niet indien je zo'n "vermoeden" hebt. Je vergeeft het jezelf nooit als het juist blijkt te zijn (en terecht) En...hier heb je niks aan, maar...wat doet je ex-partner met jullie kinderen bij zo iemand..... ok, iedereen verdient een tweede kans, zois het ook, maar stel.....je vergeeft het jezelf nooit. goed dat je alert bent

Bronnen:
http://juridisch-platform.nl/juridisch-lok...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100