Welke redenen zou men kunnen aanbrengen om kinderen te wensen in een huwelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

anno nu met alle voorbehoedsmiddelen lijkt het krijgen van kinderen inderdaad "een afweging van lijstjes" ik denk echter dat vrijwel iedereen deze beslissing toch gevoelsmatig neemt en BIJNA iedereen zegt dat ze achteraf nooit voldoend inzicht hadden waar ze voor kozen en dat het HEEEEEL anders is dan ze dachten....... maar gelukkig heeft alsnog bijna niemand ooit spijt van de keuze

Kijk hier maar eens: http://www.goeievraag.nl/vraag/belangrijkste-redenen-mensen-wel-kinderen.37793

Deze vraag is al eerder gesteld. Zie http://www.goeievraag.nl/vraag/belangrijkste-redenen-mensen-wel-kinderen.37793 Mijn eigen antwoord is dat een reden zou kunnen zijn dat je vorm wilt geven aan je liefde voor elkaar. In zuidelijker landen "nemen" ze ook vaak kinderen om zich te verzekeren van een verzorgde oude dag. Een reden kan tevens zijn het verlangen de geslachtsnaam voort te zetten.

kinderen zijn een zegen.. kinderen brengen vreugde.. kinderen zijn je leven...

Kinderen zijn het leven in huis.

Ik denk dat het wensen van kinderen een (oer)gevoel is (of niet) maar niet iets waarvoor je bewuste redenen hebt zoals je bij een hondje kan hebben. Als je het vanuit je hart wilt (op welke wijze dan ook), komt het wel goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100