Mijn kind de koorts is teruggekomen, braakt veel en heeft pijn?

Het begon donderdag in de nacht, hij moest veel braken en dronk veel water erna wat hij weer uitkotse. Hij ging wel nog halve ochtend naar de opvang op donderdag en had koorts 39,3 en had veel diaree!! Hij wilde niks eten, heb hem een zetpil gegeven. De diaree en braken en de hoge koorts ging maar niet weg ook pijn had hij in zijn mond, vrijdag was het zelfde hij was erg suf en ging veel slapen ( ook had hij diaree en braken) .

Ook vrijdag heb ik 1 zetpil gegeven. Veel geslapen, gaf ook af en toe pijn aan zijn mond en buik te hebben. Zaterdag ging het beter geen koorts, hij begon vroeg wakker te worden en speelde hij goed en zong liedjes enz, maar heeft de hele dag niks gegeten, alleen 1 x gekorts.

Vandaag is hij weer huilerig en keek even naar zijn graden, zijn koorts is teruggekomen 39.5 graden. Hij geeft nu weer aan dat hij pijn heeft aan zijn buik zelfs zijjn borst wijzde hij, hij word sufjes wakker af en toe en zegt pijn te hebben aan zijn buik, ik zal morgen even naar de dokter gaan, maar wat kan het zijn?? wat kan ik behalve veel laten drinken en zetpil doen??? Ik maak me nu wel zorgen, op internet las ik, dat ik naar de dokter moet als het terugkomt (koorts). Heeft iemand tips of advies??? wat kan het zijn? alvast bedankt.

Toegevoegd na 2 minuten:
oja mijn kind is 3 jaar

Weet jij het antwoord?

/2500

Morgen naar de dokter? ben je gek? Bel de weekendarts!!! 39.5 is voor een kind minder erg dan voor een volwassene, maar met de andere symptonen!! Ik snap niet dat je nog een dag en nacht durft te wachten! Dat is mijn tip en advies....

Ik weet niet wat t is maar anders ga je even langs de spoedeisendehulp in t ziekenhuis sukses

NU naar de huisartsenpost! Zeker met zulke hoge koorts en pijn!

Bel even met de assistente van de huisartsenpost voor de zekerheid, zeker als je kind jong is.

Het lijkt op een gewoon griepje dat momenteel heerst, begrijp niet helemaal dat je het kind zetpillen geeft, de koorts is bedoelt ,om het virus ,waar het kind ziek van is, te bestrijden. Koorts betekend dat het lichaam aan het strijden is tegen de ziekte veroorzaker. Een dokter zal het goede antwoord wel weten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100