wat kost een éénpersoons waterbed en is dit geschikt voor een kind van 9 jaar oud?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet tellen rond de 500 euro.Ik zelf vind een waterbed niet geschikt voor kinderen die nog in de groei zijn,dan zou ik kiezen voor een goed en degelijk matras.

Ze kosten ongeveer tussen de 300 en ze gaan ok verder boven de duizend euro en handig is het niet want hij kan lek gaan

een waterbed heb je in verschillende stabilisaties. Koop er niet zo maar een maar laat het eerst uitproberen, na een maand heb ik die van mij weer opgeruimd, ik vond het helemaal niks. Kosten zijn vanaf 300,- e de jaarlijkse kosten voor het verwarmings element + een of ander goedje wat je om het half jaar bij het water moet doen.

Vanaf 300 euro begint het zo'n beetje. Ik vind een waterbed te kwetsbaar voor kinderen. Stiekem springen ze toch wel eens op bed, spelen op bed, mss wel kleuren met kleurpotloden...scherpe punten. Maar het meeste dat mij ervan zou weerhouden is de stroom! Je hebt toch met water en stroom te maken.........ik weet wel, het zal allemaal wel veilig zijn, maar met een ondernemend kindje van 9...nee, ik zou het niet doen.

Ik ga in op of het geschrikt is voor een kind van 9 jaar. Dit is wat ik er over heb kunnen vinden: "Speciaal tijdens de groei-jaren is een goede ondersteuning van de rug zeer belangrijk. In deze periode neemt het lichaam immers de vorm aan die later slecht met veel moeite te corrigeren is. Daarom is een waterbed het ideale slaapsysteem voor de opgroeiende jeugd. Bij kleine kinderen werd bewezen dat ze sneller inslapen, langer ononderbroken doorslapen en over het algemeen rustiger zijn wanneer ze op een waterbed slapen.'

Bronnen:
http://www.waterbed-info.be/zijn-waterbedd...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100