Wie kan me iets vertellen over peesontstekingen bij kinderen??

Mijn dochter van 8 heeft al twee jaar helse pols-pijn..we zijn al bij negen verschillende specialisten geweest en hebben een boekwerk van alle gesprekken, foto's, echo enz. Ook uit het bloedonderzoek kwam niets. De kinderarts weet het niet maar wil (nog) niet opereren, de reumatoloog wilde er een spuit in zetten en de physiotherapeut wil ons naar Rotterdam doorverwijzen.. (iets met groeischijven)..Men denkt nu aan een peesontsteking die met een paar jaar over zou moeten zijn?????? Ze slikt ook al een jaar ontstekingremmers, draagt een spalk en heeft al gips gehad..De pijn is s'nachts het ergst als de pols in ruste is maar ook overdag moeten we pijnstilling geven. We hebben niet veel vertrouwen meer in het ziekenhuis en zijn benieuwd of er mensen zijn die wel vaker hebben gehoord van zoiets bij kinderen? Ze mag niet schrijven, niet hangen (gym), mocht een jaar niet zwemmen enz.enz.enz. We willen haar zo graag van de pijn afhelpen maar weten niet hoe.. Zijn er meer kindertjes met dit probleem en gaat het over?? Help!

Weet jij het antwoord?

/2500

Een peesontsteking geeft inderdaad de meeste pijn 's nachts. Maar dat heb je ook met dystrofie. Heeft je dochtertje zich twee jaar geleden eerst gekwetst aan haar pols? Heeft ze gips gehad? Hoe is de pijn begonnen? Jaren geleden heb ik de gewrichtsbanden van mijn enkel gescheurd en moest in het gips. Daarna heb ik Posttraumatische dystrofie gekregen. Het kan ontstaan na ieder trauma. Gelukkig was ik toen bij een goede orthopedist, die de akelige aandoening meteen herkende en een behandeling startte. Is je dochtertje al bij een orthopedist geweest? Ik geef je hier de website van mijn orthopedist. Vele Nederlanders komen naar hem voor hulp. Ik hoop zo dat hij jouw dochtertje ook kan helpen. http://www.mortele.info/default.asp

Ik weet eigenlijk niet of het mag om je te adviseren naar een goede natuurgeneeskundig bioresonantie therapeut of vitaliteitscentrum te gaan. Ik weet wel dat ik hier zelf veel baat bij heb en kan je hier veel over vertellen. Diegene die mij heeft geholpen zit in Oosterwolde in Friesland en werkt ook op afstand met behulp van een foto.

Bronnen:
Ervaringsdeskundige

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100