Kan ik ergens mijn oud dekbedovertek kwijt? Dat mensen er nog wat aan hebben.

Het dekbedovertrek heeft 1 of 2 kleine gaatjes, het is voor mij versleten, maar misschien heeft iemand anders er nog wat aan.
Hoe kom ik erachter of ik het eventueel nog ergens af kan geven? Het is van een lits-jumeaux, dus wel een aardige lap stof.

Weet jij het antwoord?

/2500

Of misschien is het wat voor dierenasiels, die kunnen volgens mij wel dat soort zaken gebruiken.

Weg geef hoek op fb in uw eigen omgeving of leger des heils

Er zijn meer mensen in geïnteresseerd dan je zou denken: *Voedselbank [kent mensen die echt geen geld hebben om zelf te kopen] *Kringloopwinkel [is soms inderdaad kieskeurig, krijgen wellicht teveel aangeboden] *Leger des Heils [zijn erg blij met kleding, maar ook met lakens of dekbedhoezen] *Asiel/dierenopvang [heeft altijd gebrek aan honden-/kattenmanden en dekens, ook dekbedhoes zal zeer welkom zijn] Toegevoegd na 3 minuten: Voedselbank, lokale uitdeelpunt niet het regiokantoor.

Zet het op gratisoptehalen.nl of gratisaftehalen.nl

Naast alle bovengenoemde antwoorden: in elk dorp of stad staan vaak wel van die containers speciaal voor textiel. Die staan vaak op een centraal punt in de buurt van supermarkten en bij glascontainers e.d. Daar kun je kleren, schoenen en dingen als lakens in doen. Dit textiel gaat vaak naar landen als Roemenie of naar Afrika. Zorg wel dat het textiel wat je inlevert schoon en droog is en goed verpakt in een plastic zak. Een klein gaatje in zo'n dekbedovertrek maakt denk ik niet uit, daar kunnen ze nog genoeg mee. Je zou wel kunnen kijken of je de gaatjes nog kan repareren/stoppen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100