Draag ik met een NEE NEE sticker of NEE JA sticker aan het verminderen van gedrukt papierwerk?

M.a.w. nemen reclamedruk bedrijven de stickers mee in rekening bij het aantal reclamefolders dat zij drukken. (worden hierdoor dus minder papier/bomen verspilt)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja ik heb zelf drie jaar voor netwerk vsp gelopen. Heb je als bezorger meer dan 10 pakketten over moet je bellen en soms opnieuw de wijk telen. Dan verminderen ze ook het aantal pakketten en het geld wat je krijgt. Andersom werkt dit ook zo. Dus mischien eindigdt jouwn pakket wel maanden lang in een papierbak, maar als je het met de hele straat doet zal het effect voor de bezorger zeker merkbaar zijn!

Bronnen:
Ervaring

Absoluut elke folder minder is er eentje minder , Het zal natuurlijk wel enige tijd duren voordat het in de statistieken tevoorschijn komt maar daar worden dus de aantal folders per wijk echt wel op aangepast, op den duur. deze mensen houden ook niet van verspilling (als het om hun centjes gaat) Het zal wel enig tijd duren voordat aantallen worden aangepast maar de meeste folderbezorgers en postbezorgers lopen ook niet graag met teveel folders hoe minder hoe beter. maar toch het voelt en beetje als groene stroon op dit moment terwijl stroom, stroom is en je krijg ook niet meteen groene stroom maar op de lange duur maakt het toch verschil

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100