Mag een bouwvakster ook met ontbloot bovenlijf werken?

Is dat strafbaar, aanstootgevend, onzedelijk? Als het niet mag, is dat toch discriminatie? Mogen vrouwen die niet bouwvakken met ontbloot bovenlijf lopen? Waarom zou het eigenlijk aanstootgevend zijn, omdat mannen op verkeerde gedachtes worden gebracht, net als de moslims dat vinden van vrouwen zonder hoofddoek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik denk dat je wel een punt hebt want waarom zou het op het strand wel mogen en op het werk dan weer niet en wat zou er met toch zo mis aan vrouwen borsten zijn dat ze maar verborgen moet blijven ik denk dat haar collega's er weinig problemen mee zouden hebben en voor de rechter geef ik haar op basis van gelijke rechten een hele goede kans

nee dat mag niet.. ze mag wel met een bikini aan werken maar mag haar borsten niet bloot geven

Ik denk dat het aanstootgevend gedrag is. Nog afgezien van dat, het lijkt mij ook een pijnlijke bedoeling.

ja hoor. graag zelfs. verkeerde gedachten krijg ik daarvan zekers niet , eerder mooie.

Damesborsten worden toch meer als seksueel gezien dan een blote mannenborst. Bovendien - bij de grotere cupmaten, zeker op een bepaalde leeftijd, neem je nogal wat risico als je alles laat slingeren ;-) Kijk maar naar de discussie over borstvoeden, er zijn heel veel mensen die vinden dat dat niet in het openbaar kan want het is aanstootgevend want je ziet een tiet, schande! http://www.nu.nl/binnenland/2343645/borstvoeding-in-openbaar-niet-normaal.html

Ik denk dat dit valt onder aanstootgevend gedrag, om nog maar te zwijgen van al die bouwvakkers die dan opeens van de steiger vallen, niet meer aan werken toekomen ed. Dus het gaat ook nog eens om de veiligheid ;-)

Uit ethisch oogpunt heb ik niets tegen op oben ohne metselen of andere activiteiten in die hoedanigheid. Maar als je daar van boven wat groot uitgevallen bent loop je wel het risico dat je je eigen voorgevel in die van de opdrachtgever inmetselt. Excuus voor deze platvloersheid. Gevoelsmatig heb ik met topless van dames op de steiger toch ietwat moeite, bij nader inzien.

Zelfs mannen mogen niet zomaar overal met ontbloot bovenlichaam rondlopen, zie de bron ;-)

Bronnen:
http://www.spitsnieuws.nl/archives/raar/20...

Denk niet dat het mag, valt onder aanstootgevend gedrag. Klinkt als ongelijkheid t.o.v de mannelijke bouwvakker maar dat is net niet. Een ontbloot vrouwelijk bovenlijf is niet acceptabel op een bouwplaats. Werkt ook niet lekker lijkt me, met vrij hangende borsten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100