Mijn kind wordt sedert 8 jan bij mij weggehouden kan iemand mij helpen?

Mijn vrouw gebruikt ons kind als wapen om mij te breken en mij geestelijk kapot te maken.
Heb door haar toedoen alles waar ik de laatste 25 jr voor gewerkt heb verloren en leef nu in een nachtmerrie. Ik mis haar ieder moment vd dag.
En de ouder relatie is inmiddels volledig kapot gemaakt
Zijn er mogelijkheden om onrecht per direct te beëindigen.?.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, niet direct, je zal nog even vol moeten houden. U kunt een beroep doen op een mediator of op een hulpverlenende instantie of een verzoek voor een omgangsregeling indienen bij de rechtbank. Neem hiervoor contact op met een Juridisch Loket bij u in de buurt. Daar kunnen ze u vertellen wat u kunt doen.

Bronnen:
https://www.juridischloket.nl/
https://www.kinderbescherming.nl/wat_doet_...

Vervelende situatie. Per direct een omgangsregeling krijgen lijkt me lastig. Wie jou misschien het beste kan helpen is waarschijnlijk een advocaat. Die kent immers alle juridische mogelijkheden en kan je het beste adviseren, bij een scheiding is het o.a. verplicht af te spreken wie er voor de kinderen zorgt enz. Dat moet nageleefd worden, je advocaat kan je daarbij het beste adviseren over hoe dat kan. Als er dialoog mogelijk is met je ex, kan je zoals crea voorstelt, misschien ook hulp inschakelen van een mediator, die kan als objectieve partij tussen jullie beide bemiddelen. Verder kan je wellicht voor jezelf mogelijk ook hulp bij een psycholoog, (een psycholoog is er niet alleen voor rare mensen, maar juist gewone mensen), maar om je te helpen om mentaal sterk door deze vervelende situatie, want aan je verhaal te lezen levert deze situatie je nogal veel stress op. Je kan dus enerzijds hulp zoeken bij om een omgangsregeling te krijgen, en anderszijds hulp voor jezelf aangezien deze scheiding veel met je doet. Sterkte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100