Mag je vissen zonder vergunning als je geen haakje gebruikt?

want ik ben niet van plan om iets te vangen. ik doe alsof. dan valt het niet op als ik een paar uur aan de waterkant zit. ik wil niet dat iemand denkt dat ik er doelloos zit.
want ik kan dan rust vinden aan het water.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga er maar lekker zitten aan dat water, juist langs de waterkant is er veel energie aanwezig die je innerlijke rust kan geven, neem je hengel mee, alleen je hengel, zet hem in een steun en doe alsof je zit te vissen. Bindt er geen snoer aan, maar dat ziet de voorbijganger toch niet en als hij wel kijkt is je dobber net onder. Maar als je ergens vist heb je toestemming nodig om daar te lopen (vissen), die heb je niet (geen visvergunning) of je zit daar in het gesloten vis seisoen, dan heb je ook geen toestemming om daar te zitten/lopen. Dus zal het toch wel problemen kunnen geven, zoek een plek uit waar ze nooit vissen, daar zijn ook nooit controlle's.

Je bent dan nog steeds aan het vissen! Dus nee het mag niet.

Ja. voor welke vorm van meditatie dan ook, heb je van niemand toestemming nodig, behalve van jezelf! Echter, vissende mannen krijgen vrij veel aanspraak (net als wanneer je heerlijk en op jezelf met je hond wil wandelen), "waar vis je op?. "al wat gevangen?": Daar zit jij letterlijk niet op te wachten! misschien doe je er werkelijk beter aan om gewoonweg stil langs de waterkant te gaan zitten: Weet iedereen wat je doet en valt niemand je lastig! Succes

Nee dat mag niet. Maar je kan toch ook een boek meenemen. Als je daar lekker boven zit te dromen, niemand die jou raar vindt

Je mag alleen zonder vergunning vissen op de rivieren en op zee. Zonder haakje kan je namelijk aan het purren zijn.

Je geeft het antwoord zelf al; je gaat vissen (met of zonder haakje). Vissen mag niet zonder vergunning.

Pruts als je een wandelstok bij je hebt met een paar metertjes visdraad daaraan geknoopt...... Geen diender zal je daarop bekeuren terwijl je wel je rust vindt aan de waterkant!

Nee je bent dan niet aan het vissen, maar bij controle zul je je verhaal moeten gaan uitleggen aan de controleur en het is de vraag of die je gelooft....

Als Je 13 jaar bent of jonger en je vist uitsluitend met één hengel onder begeleiding van een volwassene die in bezit is van de juiste VISpas, dan heb je geen visdocument nidig, met of zonder haakje. In alle andere gevallen heb je een JeugdVISpas nodig. Ben je op 1 januari 14 jaar of ouder dan heb je. afhankelijk waar je vist en met hoeveel hengels, een KleineVISpas of een VISpas nodig, met of zonder haakje. Dit doet me denken aan een Franse boer waar we kampeerden en die ons leerde hoe je kikkers moest vangen. (je weet wel, kikkerbilletjes). Aan het eind van het snoer moest je dan een stukje nylon kous binden en dat met een wippende beweging op de waterspiegel van een boerensloot, liefst voorzien van eendenkroos, bewegen. De kikker beet dan in de nylon kous en op dat moment moest je met een flinke ruk ophalen. De kikker blijft dan even met zijn tandjes aan het nylon hangen. De Fransman heeft dan een mand op zijn rug hangen en de kikker belandt met een boog in de mand. Smakelijk eten.

Als je vist, moet je een vergunning hebben. Als jij een hengel met een snoer in het water laat liggen zonder haakje, ben je niet aan het vissen en heb je geen vergunning nodig, behalve als je toch een vis op die manier kan vangen.

Kortweg nee.

nee, vissen, dat gaat nu eenmaal met vergunning, dus niet zonder. als je rustig wilt zitten aan het water doe dat gewoon trek je niet aan wat anderen zouden kunnen denken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100