Waarom moet je bij het registreren voor Unibet je telefoon invullen?

Hallo,

bij het registreren van een account vragen ze hier om! Ik ben eigenlijk nog geen 18 maar denk er aan gewoon een fake telefoon nummer in te vullen. Bellen ze dit daadwerkelijk?

Gr.
Ludo

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het telefoonnummer is vaak alleen om je account per sms te veriferen , of een sms te sturen indien je je wachtwoord kwijt bent. Ze gaan je niet voor je leeftijd bellen. Dus met een verkeerd nummer zal je je account niet eens kunnen bevestigen.

Je zult van Unibet een sms krijgen waarin je moet bevestigen dat je ouder bent dan 18 jaar. De Nederlandse regering bemoeilijkt pokerspelers steeds meer met betrekking tot het overmaken van geld. Een tijd geleden heeft de overheid banken er op benadrukt dat er geen overboeking mag plaatsvinden naar een pokersite of casinosite. Als er een optie is om geld over te maken met iDEAL dan kun je de software van de pokersite downloaden. Wanneer het downloaden klaar is dien je een echt geld account aan te maken. Het registreren van een echt geld account heeft als doel om te laten zien dat je 18 jaar of ouder bent. Als u zegt ouder dan 18jaar te zijn, maar dit nog niet bent pleegt u een onrechtmatige daad.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100