stilzwijgend verlengen mag toch niet meer?

Ik heb een jaar terug een jaar abonnement op de krant genomen het was een aantrekkelijk aanbieding.Hiervoor had ik een weekend abonnement.Nu is het stilzwijgend verleng voor een jaar ,maar dat mag toch niet meer.Dat is toch een nieuwe wet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Stilzwijgend verlengen mag nog wel bij kranten en tijdschriften, maar voor maximaal drie maanden. Toegevoegd na 2 minuten: Overigens is die wet op 1 december 2011 ingegaan, en geldt voor abonnementen die sinds die datum zijn afgesloten. Als jouw abonnement een jaar geleden is afgesloten, was dat dus nog voor het ingaan van die wet, en geldt het dus niet.

Bronnen:
http://www.consuwijzer.nl/thema/abonnement...

Het is NU verlengd en dat is ruim na die datum van ingaan van de Wet van Dam dus je hebt nu een opzegtermijn van 3 maanden: "Bij kranten en tijdschriften mag het bedrijf het abonnement verlengen met maximaal drie maanden. De opzegging is dan steeds tegen het einde van deze periode, en niet elke maand zoals bij normale contracten. " Toegevoegd na 2 minuten: Als je nu dus opzegt ben je er over 3 mnd van af.

Bronnen:
http://www.iusmentis.com/zakendoen/consume...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100