Geld terug vragen aan de kapper kan dat?

Mijn beste vriendin is naar de kapster geweest vanmiddag. Zij had een verf uitgekozen die haar haar bruin zou maken en aangegeven dat ze niet meer dan 3 cm van haar haar af mocht knippen! Ze had haar tot op haar ondertug en had hier trots 5 jaar voor gespaard. De kapper zei wel dat er een stuk dood was maar mijn vriendin wilde echt niet meer als 3 cm er af! Dit gaf ze heel duidelijk aan. De kapper ging verven en daarna bleek het rood/paars geworden te zijn. Dat is nog tot daar aan toe.. Maar ze had niet 3 cm er af geknipt maar 20 cm!! Mijn vriendin was meteen heel verdrietig. Helemaal toen ze een rekening kreeg van 110 euro en de kapper vertelde dat het eigenlijk 160 euro zou zijn voor knippen en verven van lang haar. Terwijl ze het eerst verfde en daarna ging knippen. Ze is er kapot van.. En vind het zo erg dat haar haar zo kort is geworden terwijl ze zo duidelijk was geweest. Wat kan ze doen? Ik heb de kapper gebeld maar ze zegt dat ze het er niet meer aan kan plakken en het gewoon dood was en dat moest ze accepteren?!?!?!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je (jouw vriendin) hebt betaald voor een bepaalde dienst. Vooraf zijn de wensen voor deze dienst duidelijk aangegeven. Er is door de kapper niet geleverd waarom gevraagd is, dus dan kan je de daarvoor gevraagde vergoeding ter discussie stellen. Met andere woorden, je kan naar de kapper gaan en aangeven dat niet geleverd is waarom je gevraagd hebt en daarmee je geld terug vragen. Je bent dan wel afhankelijk voor hoe de kapper daarmee omgaat. Kom je er met de kapper zelf niet uit, dan kan je kijken of de kapper is aangesloten bij een beroepsvereniging, in dit geval waarschijnlijk de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO). Die hebben een klachtenprocedure en geschillencommissie.

Hi buddy : 2012Sorching summer comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone ==== ( http://www.fullmalls.com ) ===== ==== ( http://www.fullmalls.com ) ===== $33 True Religion jeans, Ed Hardy jeans,LV,Coogi jeans,Affliction jeans $30 Air Jordan shoes,Shox shoes,Gucci,LV shoes 50%Discount winter fashion :Sandle,t-shirt,caps,jerseys,handbag and brand watches!!! $15 Ed Hardy ,LV ,Gucci Bikini $15 Polo, Ed Hardy, Gucci, LV, Lacoste T-shirts $25 Coach,Gucci,LV,Prada,Juicy,Chanel handbag, $10 Gucci,Ed Hardy sunglasses $9 New Era caps. give you the unexpected harvest ==== ( http://www.fullmalls.com ) ===== ==== ( http://www.fullmalls.com ) ===== ==== ( http://www.fullmalls.com ) ===== ==== ( http://www.fullmalls.com ) ===== ==== ( http://www.scnshop.com ) =====

Aanvullend op de anderen: Als je niet tevreden bent over het resultaat dan kun je dat gewoon vertellen aan de kapper. Die kan dan een aanbod doen om je wel tevreden te maken (in dit geval een andere kleur).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100