Wat kan ik doen? of Wat moet ik doen?

Binnen kort loopt mijn bepaalde verblijfsvergunning af en ik weet van te voren zeker dat IND gaat mijn verblijfsvergunning niet verlengen door sommige problemen, Ik heb hier een dochter 4,5 jaar en woont ze bij haar moeder, wij zijn gescheiden, haar moeder een echt nederlandse vrouw en zij wil ook dat mijn verblijfsvergunning wordt niet verlengt. omdat ze de hele gezag kan krijgen.
ik heb een omgangsregeling maar niet vast.
ik heb geen werk wegens mijn psychische ziekte,
ik heb 1 maand geleden mijn eigen huur huis gekregen door een urgentie omdat ik psychisch niet in orde was.
Ik heb maagzweer en ik slik elke dag omeprazol, volgens mijn huisarts is de maagzweer op mijn leef tijd erg geworden.
Wat moet ik doen? moet ik alvast terug gaan naar mijn land of heb ik kans om hier te blijven.
PS: Weet een iemand goeie advocaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is erg moeilijk om jou hier deskundig advies te geven. Er is een website waar je jouw vraag kunt stellen, waarschijnlijk zitten daar mensen die bekend zijn met een situatie waar je nu in verkeert. http://www.buitenlandsepartner.nl/content.php Op deze website kun je een goede advocaat vinden welke veel ervaring hebben met IND procedures http://www.kleerekooper.nl/ Hij heeft veel mensen geholpen op de buitenlandsepartner site. Sterkte met je situatie!

Beste vriend, ik weet niet hoe oud je bent en waar je vandaan komt. Als jij een mogelijkheid ziet om terug te keren, en daar, hoe moeilijk het klinkt, een nieuwe leven beginnen, ik zou het doen. Waarom?! Op een lange termijn jij zal daar veel meer kunnen bereiken, en een gelukkige leven leiden. Aangezien je situatie hier, jij kan door een goede advocaat blijven wonen. Ik kan je verzekeren dat na aantal jaren, jij zult spijt hebben dat jij niet terug gegaan bent. Daar heb je alle liefde en steun van je familie en vrienden die je leven een stuk makkelijk maken, wat jij hier nooit van zult merken. Succes en all the best!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100